zaterdag 23 mei 2009

Chantal Janzen in TROS TV SHOW met Ivo Niehe


De TROS TV SHOW is hét vrijdagavond programma van de TROS waarin presentator Ivo Niehe opmerkelijke binnen- en buitenlandse persoonlijkheden portretteert.

Thuis in Amsterdam stelt Chantal Janzen haar vier maanden oude zoon James voor.

Natuurlijk gaat het over haar sexy ideale schoondochter-imago.

Ook vertelt ze openlijk over haar grote liefde en haar Lous Haasdijk bril .

Daarnaast maakte Chantal Janzen de bekendmaking van de nominaties van de Musical Awards.






























zondag 10 mei 2009

Chantal Janzen meest sexy moeder: 'Maar ik heb nu wel een cupmaat groter'

Chantal Janzen is de meest sexy moeder van Nederland. Dat meldt Radio 538 een paar dagen voor Moederdag. Sylvie van der Vaart staat op de tweede plek, gevolgd door Renate Verbaan, Wendy van Dijk en Froukje de Both.

DJ Lindo Duvall van het station was voor Radio 538 op zoek gegaan naar de meest sexy moeder. Via de website van het radiostation konden mensen stemmen. Chantal Janzen kreeg in totaal 601 stemmen, Van der Vaart 598 en Renate Verbaan 317.

Van Dijk werd 137 keer aangeklikt en De Both 126. Verder kon op Quinty Trustfull, Anouk, Leontien Borsato, Tanja Jess en Ellemieke Vermolen worden gestemd.

Duvall confronteerde de mooie sexy blondine Chantal Janzen in de uitzending met de uitslag. De 30-jarige musicalster reageerde blij verrast. "Dat vind ik echt heel leuk. Ik ben wel iets dikker geworden hoor, na mijn zwangerschap, maar mijn cupmaat is ook groter. Mannen vallen op grote borsten, hé. Misschien komt het daardoor."

donderdag 7 mei 2009

Chantal Janzen vindt zichzelf niet sexy, door lezers FHM verkozen tot meest sexy vrouw van Nederland


Chantal Janzen vindt zichzelf niet sexy. “Ik kijk ’s morgens niet in de spiegel van ‘zo, dit wordt een sexy dagje’”, vertelt ze. Lezers van FHM zijn het niet met haar eens, want de blonde musicalster werd dinsdag verkozen tot meest sexy vrouw van Nederland.

Volgens de ster zijn vooral de eerste tien minuten van glamour-avondjes leuk. “Dan heb je net je mooie jurkje aan en hakken van twaalf centimeter, en dan voel je je mooi. Maar na een halfuur doet alles pijn en wil je die hakken de plomp in flikkeren.”

In de strijd om de titel liet de 29-jarige Chantal Janzen schoonheden als Georgina Verbaan, Katja Schuurman, Sylvie van der Vaart, Bridget Maasland en Ellemieke Vermolen, maar ook babes als Gigi Ravelli en Renate Verbaan achter zich, die respectievelijk als zesde en negende eindigden.

De musicalster ziet haar winst als een leuk compliment. “Het is leuk, je kunt ook anders genoemd worden. Maar het is niet meer, en ook niet minder.” Voortaan treedt mooie en sexy Chantal Janzen ook op bij Matthijs van Nieuwkerk in 'De wereld draait door'.

Naast Chantal Janzen maakten tientallen Nederlandse schoonheden hun opwachting op de rode loper. Tanja Jess, die een halfjaar geleden is bevallen, was er omdat ze wel weer eens zin had in een FHM-feestje.

“Ik voel me niet zozeer anders nu ik moeder ben, maar als ik hier ben heb ik wel het idee dat veel mensen een ander beeld van sexy hebben dan ik.” Volgens Jess hoeft sexy niet per se hoerig te zijn. “Ik heb er wel een paar gezien waarvan ik dacht: zo, die kunnen wel een centje bijverdienen.”

Jess vindt haar kont het meest sexy aan zichzelf. Dat is ook de mening van haar man Charly Luske, zegt Jess. “Dus dan zal dat wel zo zijn.” Zangeres EliZe voelt zich sexy in een mooi jurkje met mooie make-up. “Ik ben verder wel blij met mijn Indische handen, en ook met mijn tanden en benen.”

De prijs voor ’shooting star’ ging naar Goede Tijden Slechte Tijden-actrice Liza Sips, die naar eigen zeggen erg verbaasd was dat ze de prijs voor aanstormend talent won. “Ik vind het een groot compliment. Ik ben hard bezig en werk hard, dan is het toch een soort van pluim.” Maar de hoofdprijs ging naar Chantal Janzen.