woensdag 9 september 2009

Chantal Janzen Amsterdam uitmarkt AVRO 'Musical Sing-a-Long'


Chantal Janzen presenteert vanuit Amsterdam op de uitmarkt AVRO 'Musical Sing-a-Long'

Op zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus brengt de AVRO twee prachtige concerten live vanaf de Uitmarkt in Amsterdam. Zaterdag staat 'Van Jordaan tot Opera op het programma, zondag de AVRO 'Musical Sing-a-Long'.

Zondag nodigen Chantal Janzen en Frits Sissing het publiek op de Dam uit om mee te zingen met de traditionele, maar altijd verrassende AVRO 'Musical Sing-a-Long', ook dit jaar de afsluiting van de Uitmarkt.

Onder begeleiding van het Metropole Orkest geven tal van musicalartiesten acte de présence. Zij zingen bekende nummers uit lopende musicals, maar ook nummers uit nieuwe musicals die komend theaterseizoen in de verschillende theaters te zien zijn.

De AVRO 'Musical Sing-a-Long' belooft een unieke happening te worden, met medewerking van onder anderen: Joke de Kruijf, Stanley Burleson, Mariska van Kolck, Simone Kleinsma, Vera Mann, Lone van Roosendaal, Anouk van Nes, Trudy Labij, Brigitte Heitzer, Charly Luske, William Spaaij, Freek Bartels, Jamai, Renée van Wegberg, John Vooijs, Suzan Seegers, Tania Kross, René van Kooten en Jelka van Houten.

Musicals die de revue passeren, zijn onder meer Love Me Tender, The Full Monty, MAMMA MIA!, Sonneveld Voor Altijd!, West Side Story, Chicago, JOSEPH, Dromen… zijn bedrog en Mary Poppins.

Presentatie: Chantal Janze en Frits Sissing.

'Musical Sing-a-Long', zondag 30 augustus om 21.20 uur op Nederland 1.



















dinsdag 1 september 2009

Chantal Janzen nog twee jaar bij Avro: verlengt exclusiviteitscontract

Chantal Janzen zal nog minimaal twee jaar voor de Avro televisieprogramma's presenteren. De sexy blonde presentatrice en musicalster verlengde donderdag haar contract met de omroep. De Avro laat weten dat het om een exclusief contract voor televisie gaat.

Chantal Janzen is al sinds 2007 te zien bij de omroep en voelt zich helemaal op haar plaats. "De Avro maakt mooie, grote liveprogramma's en ik vind de spanning van grote livepresentaties geweldig en heel leuk om te doen", reageert de 30-jarige blondine. "Het is een fijn gevoel om te weten dat ik dit de komende jaren bij de Avro mag doen."

Ook de Avro is in haar nopjes met de contractverlening. "Wij zijn zeer gelukkig met Chantal Janzen en met haar keuze om zich voor de komende twee jaar aan de Avro te verbinden", zegt omroepdirecteur Willemijn Maas.

Janzen presenteert momenteel elke vrijdagavond Wie is mijn Ex? Daarnaast neemt ze dit najaar onder meer voor de tweede keer de presentatie van het Gouden Televizier-Ring Gala op zich.

Chantal Janzen heeft vandaag voor twee jaar bijgetekend bij de AVRO. Het is een exclusief contract voor televisie. Sinds 2007 presenteert Chantal diverse programma's voor de AVRO. Op dit moment doet zij de presentatie van het amusementsprogramma 'Wie is mijn Ex?' op Nederland 3.

AVRO-directeur Willemijn Maas: "Wij zijn zeer gelukkig met Chantal en met haar keuze om zich voor de komende twee jaar aan de AVRO te verbinden. Chantal Janzen is een talentvolle presentatrice, een gedreven vakvrouw en een belangrijke lid van ons AVRO presentatorenteam. Het is mooi dat we onze samenwerking de komende jaren verder kunnen ontplooien en dat we haar als hèt gezicht van een aantal prachtige AVRO-programma's zullen inzetten."

Programmaleider Kees Tukker: "Chantal is een groot talent en we vinden het fantastisch dat we onze samenwerking verder kunnen uitbouwen."

Chantal Janzen: "De AVRO maakt mooie grote live programma's en ik vind de spanning van grote live presentaties geweldig en heel leuk om te doen. Daarnaast doen zij veel met cultuur en theater en daar ben ik natuurlijk helemaal op mijn plek. Het is een fijn gevoel om te weten dat ik dit de komende jaren bij de AVRO mag doen."

Chantal Janzen presenteert de komende tijd:
'Musical Sing-a-Long op de Uitmarkt', met Frits Sissing, 30 augustus op Nederland 1
'Wie is mijn ex?', met Ruben Nicolai, 28 augustus op Nederland 3
'Pink Ribbon Gala', 3 oktober op Nederland 2
'Weten zij veel?' vanaf 23 oktober op Nederland 3
'Gouden Televizier-Ring', 24 oktober op Nederland 1