zaterdag 28 november 2009

'Weten Zij Veel' ster Chantal Janzen verlengt contract bij AVRO



Chantal Janzen heeft haar contract bij de AVRO verlengd. De presentatrice blijft tot januari 2011 verbonden aan de omroep.

Dat heeft de AVRO bekend- gemaakt. Chantal Janzen presenteert voor de omroep programma’s als Wie is mijn Ex?, het Gouden Televizier-Ring Gala, de Musical Sing-a-Long en het nieuwe Weten Zij Veel.

“De AVRO maakt mooie grote liveprogramma’s en ik vind de spanning van grote livepresentaties geweldig en heel leuk om te doen“, zo laat Chantal Janzen weten.

Sinds 2007 presenteert Chantal Janzen diverse programma voor de AVRO. AVRO-directeur Willemijn Maas: “Wij zijn zeer gelukkig met Chantal en met haar keuze om zich voor de komende twee jaar aan de AVRO te verbinden.

Chantal Janzen is een talentvolle presentatrice, een gedreven vakvrouw en een belangrijke lid van ons AVRO presentatorenteam. Het is mooi dat we onze samenwerking de komende jaren verder kunnen ontplooien en dat we haar als hèt gezicht van een aantal prachtige AVRO-programma’s zullen inzetten.”

Chantal Janzen is ook te zien in de AVRO outdoor en TV campagne ‘Op zoek naar…’ waarin zeven prominente AVRO-presentatoren vertellen naar welke inspiratie zij het komend televisie seizoen op zoek naar zijn.

Programmaleider Kees Tukker: “Chantal is een groot talent en we vinden het fantastisch dat we onze samenwerking verder kunnen uitbouwen.“







woensdag 25 november 2009

Chantal Janzen in vrolijk meezingfestijn van Disney


Op woensdag 25 november staat Disney's Musical Sing-a-long met musical superster Chantal Janzen, Stanley Burleson, Jamai Loman en Casey Francisco in de Stadsschouwburg Haarlem.

Een gezellig meezingfestijn vol met bekende Disney-liedjes uit onder meer The Lion King, Beauty and the Beast, Pocahontas, The Little Mermaid, Tarzan en Mary Poppins.

Disney's Musical Sing-a-Long is een wervelende show van Chantal Janzen voor het hele gezin.

In snelle vaart zingen topsolisten zoals Chantal Janzen vele succesnummers uit Disney's gevarieerde muzikale schatkist.

Met voor de kinderen de populaire liedjes van hun tekenfilmhelden en voor volwassenen hitsongs uit de grote Disney musicals.

Vrolijke meezingmedleys, meeslepende popballads en humor met een knipoog staan garant voor een selectie van het allermooiste uit het generaties lange repertoire van Disney.

De voorstelling (vanaf 8 jaar) is voor het grootste deel in het Nederlands met af en toe Engelstalige nummers, gezongen door ondermeer Chantal Janzen.












zondag 22 november 2009

Chantal Janzen brengt Disney-magie tot leven in Lieve Paul de Leeuw


Chantal Janzen brengt Disney-magie tot leven in zaterdag 'Live' uitzending van VARA's Lieve Paul de Leeuw.

Ongegeneerd meezingen met de allergrootste Disney-hits, wie wil dat nu niet? In het nieuwe theaterconcert van Joop van den Ende Theaterproducties, genaamd Disney's Musical Sing-a-Long, is dit mogelijk.

De cast van de nieuwste Disney-theatershow start in oktober met een tour door het land en herbergt musicalsterren als Chantal Janzen, Stanley Burleson, Jamai Loman en Casey Francisco.

Disney's Musical Sing-a-Long is een wervelend en vrolijk theaterconcert dat een mengeling van film- en musicalhits brengt. Stanley Burleson: 'We husselen met z'n vieren nummers uit verschillende Disney-musicals en -films door elkaar.' Klassiekers uit onder andere High School Musical, The Lion King en Mary Poppins passeren de revue.

Meezingen is zoals gezegd een essentieel onderdeel van het concert. Chantal Janzen: 'Vaak is het heel irritant als je bij een musical zit en Kees uit Appelscha zit naast je mee te blèren, maar in deze show is meezingen juist de bedoeling!'

De bijzondere wereld van Disney en de warme sfeer van het Schaffelaartheater zorgen voor een prachtig en intiem concert. Populaire liedjes uit tekenfilms en grote musicalhits worden door topsolisten gezongen onder begeleiding van een live-band.

Meezingen met Chantal Janzen is een vereiste bij deze show en gaat vanzelf door projectie van liedteksten in het decor. Vrolijke meezingmedleys, meeslepende ballads met een knipoog naar het volwassen deel van het publiek zorgen voor een gevarieerde voorstelling voor jong en oud. Laat u meeslepen door de magie van Disney en brul mee met Disney's Musical Sing-a-Long!

De Kleine Zeemeermin, Beauty and the Beast en The Wiz. Dit is slechts een kleine greep uit de
allesomvattende muzikale Disney-schatkist. Chantal Janzen, Jamai Loman, Stanley Burleson en Casey Francisco zorgen voor een spetterende meezingmiddag in het Schaffelaartheater.
De intimiteit van deze theaterzaal en de magie van Disney zorgen voor een sprookjesachtige voorstelling voor jong en oud!