zaterdag 26 december 2009

Chantal Janzen presenteert Kerstgala met een boodschap bij de AVRO



Chantal Janzen presenteert Kerstgala met een boodschap bij de AVRO.

De AVRO zendt op kerstavond van Nederland 1 het Musical Kerstgala uit, in samenwerking met Plan Nederland.

Een gezellige avond op televisie vol kerstbomen, muziek en bekende musicalsterren, belooft de omroep. In een sprookjesachtig decor presenteert engel Chantal Janzen een groot aantal musical-artiesten.

Bij knappe engel Chantal Janzen komen onder andere Simone Kleinsma, Mariska van Kolck, Ellen Evers, Stanley Burleson, Kim-Lian van der Meij, Casey Francisco, Freek Bartels, Jamai Loman en de Mary Poppins kandidaten.

Zij nemen je mee in een prachtig Kerstverhaal, het Meisje met de Zwavelstokjes. Zij zingen onder begeleiding van het live-orkest van Fluitsma en van Tijn bekende Kersthits.

Het belooft een warme, sprankelende Kerstshow te worden, maar naast alle gezelligheid kent deze avond ook een serieuze boodschap, meldt de woordvoerder.

Chantal Janzen zelf zegt: Het wordt geen zielige show hoor. Tijdens de anderhalf uur durende uitzending zal er aandacht worden gevraagd voor de campagne Because I am a Girl van Plan Nederland.

Deze actie richt zich op meisjes in ontwikkelingslanden, die het vaak veel slechter hebben dan jongens. Ze worden miskend, mishandeld en misbruikt, alleen omdat ze meisje zijn.

Maar dat verandert als meiden dezelfde onderwijskansen krijgen als jongens, want dan zijn ze weerbaarder en hebben ze meer mogelijkheden, aldus Chantal Janzen.










donderdag 24 december 2009

Chantal Janzen heeft een wassenbeeld in Madame Tussauds


In september was al bekend geworden dat Chantal Janzen vereeuwigd wordt in was voor Madame Tussauds.

Chantal Janzen blijkt op het wensenlijstje van veel bezoekers van het wassenbeeldenmuseum te staan. Directeur Kees Klesman laat weten: “Veel van onze bezoekers hebben aangegeven Chantal graag als wassenbeeld te zien. Chantal is zo veelzijdig dat ze al enige tijd op onze verlanglijst staat. Haar beeld zal kleur gaan geven aan onze ‘Hall of Fame’, waar ze als eerste musicalster te zien zal zijn.”.

De Madame Tussauds studio's zijn druk bezig geweest met het wassenbeeld van de actrice, presentatrice en musicalster. Chantal Janzen heeft twee intensieve poseersessie gehad.

Donderdag 17 september heeft de bekende Nederlandse actrice, presentatrice en musicalster Chantal Janzen enthousiast geposeerd voor de beeldhouwers van Madame Tussauds. Tijdens deze poseersessie is Chantal van top tot teen opgemeten, zijn er honderden foto’s van haar gemaakt en is de kleur van huid, ogen en haar nauwkeurig vastgelegd.

In november is Chantal Janzen naar de Madame Tussauds studio's geweest in London. Hier stond haar een tweede intensieve posseersessie te wachten. In Londen stond Chantal Janzen voor het eerst oog in oog met haar beeld van klei. Ter plekke werkten de beeldhouwers aan de 'finishing touch' van Chantal's kleien evenbeeld. Ook maakten de beeldhouwers afdrukken van haar handen.

Na deze sessie zijn de beeldhouwers klaar met het kleibeeld. Het beeld wordt vervolgens naar de afdeling gebracht waar de wassenbeeldenexperts aan het werk zijn. Hier wordt het kapsel; haartje voor haartje aangemeten. Ook wordt de kleur van de huid nauwkeurig nagekleurd.

Vanaf 20 december is het beeld van Chantal Janzen al te zien in de Hall of Fame van Madame Tussauds naast Joop van den Ende.

Op dinsdag 15 december heeft de talentvolle presentatrice, actrice en musicalster Chantal Janzen haar wassen evenbeeld onthuld in Madame Tussauds. Chantal is de eerste Nederlandse musicalster met een beeld in de Amsterdamse attractie.

Het multi-talent Chantal Janzen wordt bij het grote publiek bekend als musicalster. Ze kan niet alleen zingen, dansen en acteren, maar heeft ook die ongrijpbare X-factor waardoor mensen graag naar haar kijken en met haar werken. De rol van de lieftallige Belle in the Beauty and the Beast en Jane in Tarzan lijken haar op het lijf geschreven. Maar sexy Chantal heeft meer in haar mars. In de afgelopen tien jaar tijd zette ze een serie hoofdrollen in musicals en films neer. Daarnaast is ze steeds vaker op televisie te zien. Eerst alleen als de aantrekkelijke presentatrice van amusementshows, daarna ook in programma’s waarin ze meer van zichzelf kan laten zien. Dankzij haar talent, haar veelzijdigheid en vooral haar populariteit is Chantal Janzen vanaf heden ook te bewonderen als wassen beeld in Madame Tussauds.

vrijdag 18 december 2009

Chantal Janzen presenteert Gouden Loeki's eenmalig voor de TROS


AVRO-gezicht Chantal Janzen maakt een eenmalig uitstapje naar de TROS. Op 18 december presenteert ze voor die omroep de verkiezing van de Ster Gouden Loeki. Dat meldt RTL Boulevard. Het Nederlandse publiek kiest dit jaar alweer voor de vijftiende keer haar favoriete televisiecommercial van het afgelopen jaar in de televisieshow.

Vorig jaar werd de Gouden Loeki-show gepresenteerd door Caroline Tensen. De jaren daarvoor verzorgde Reinout Oerlemans de presentatie. Nu gaat Chantal Janzen hier een succes van maken.

De televisieprijs voor de beste reclame wordt dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt. Vorig jaar werden de Gouden Loeki's gepresenteerd door Caroline Tensen.

Chantal Janzen is niet aan haar proefstuk toe, recentelijk presenteerde ze nog zeer verdienstelijk het Gouden Televizier-Ring Gala.

Grote awardshows presenteren is dus wel aan sexy blondine Chantal Janzen besteed. Ze heeft het Gala van de Televizier-ring weten te pimpen van een oubollig evenement tot een programma dat onderhoudend en plezierig is om naar te kijken.

En hoewel Yolanthe Cabau van Kasbergen eerder dit jaar het Harpengala heel verdienstelijk presenteerde, heeft de Tros toch gekozen voor Chantal Janzen voor de presentatie van de Gouden Loeki.

De Gouden Loeki wordt uitgereikt aan de beste tv-reclame van het afgelopen jaar. Het is de 15de keer dat het beeldje wordt uitgereikt. Tros Radar reikt voorafgaand aan de tv-prijs de Loden Leeuw uit voor de slechtste reclame en irritantste BN’er in een commercial.












dinsdag 15 december 2009

Grote Gala's koningin Chantal Janzen overdonderd door wassen beeld in Madame Tussauds



Chantal Janzen was overdonderd toen ze oog in oog stond met haar wassen evenbeeld. Het beeld van de blondine werd dinsdag in het Amsterdamse Madame Tussauds onthuld.

"Het is zo raar", zei Chantal Janzen voor de camera van Novum Nieuws. "Het is niet een droom die uitkomt, als je zoiets droomt dan zou ik je eng vinden." Janzen blijft er nuchter onder. "Ik zal er nooit aan wennen en dat is denk ik wel gezond."

De musicalster is in haar nopjes met het resultaat. "Ook mijn vriend vindt dat het heel goed gelukt is." Ze moest wel even wennen aan haar borstomvang. "Ik blijf steeds aan mijn tiet hangen", vertelde Janzen toen ze naast haar eigen beeld poseerde.

De rode lopers voor de Elfstedentochtfilm 'De hel van '63' woeden zondagmiddag uitgerold voor de première. Hiervoor werd de WTC Expo, de voormalige Frieslandhal, omgebouwd tot de grootste bioscoop van Nederland. Maar liefst drie rode lopers werden uitgerold; een klassieke, een rode om over te klunen en een van rood ijs om de hal binnen te schaatsen.

Verspreid over twee voorstellingen wonen zesduizend mensen de wereldpremière 's middags en 's avonds bij. Naast de Elfstedentochtwinnaars, de acteurs en een rits bekende Nederlanders is ook kroonprins Willem-Alexander, die de tocht der tochten in 1986 reed, van de partij. Of hij de schaatsen weer uit de kast trekt is nog niet bekend. De kledingcode luidt: black tie en schaatskleding.

De film, die het verhaal vertelt van de door extreme kou geteisterde Elfstedentocht van 1963, draait vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen. Onder anderen Chris Zegers, Cas Jansen, Chava voor in 't Holt, Lourens van den Akker, Cees Geel en Chantal Janzen zijn te zien. De film van Steven de Jong is mede gebaseerd op de ervaringen van schaatscoach Henk Gemser.

Chris Zegers (38) speelt de rol van Kees Ferwerda, een flierefluiterig type dat via de Elfstedentocht aan zijn vrouw Dieuwke (rol van Chantal Janzen) wil bewijzen dat hij heus wel in staat is iets te presteren.

Mies Bouwman heeft maandag de Gouden Televizier Oeuvre-Ring gewonnen. Ze kreeg de nieuwe prijs uit handen van Joop van den Ende tijdens de opnames van het programma Mies 80.

“Hoewel ze al langere tijd geen programma’s meer presenteert, is haar tv-carrière uitgebreid genoeg geweest om haar voor de rest van haar leven bekend te maken bij heel Nederland. Die carrière is dan ook de reden waarom Mies als allereerste tv- beroemdheid de Oeuvre Ring ontvangt“, laat Televizier weten.

Mies Bouwman begon haar tv-carrière in 1951 bij de KRO. Haar grootste wapenfeit is het programma Open het dorp (1962), een uitzending die 23 uur duurde en 22 miljoen gulden opleverde voor het goede doel.

Het speciale programma Mies 80 is op 30 december te zien op Nederland 1. Het gala wordt toepasselijk gepresenteerd door de nieuwe Gala koningin van de Nederlandse TV, Chantal Janzen.