vrijdag 29 januari 2010

Johnny de Mol wil strijd aangaan met ex Chantal Janzen in nieuw programma


Johnny de Mol wil graag de strijd aangaan met ex Chantal Janzen in een nieuw programma.

Johnny de Mol gaat voor een nieuw programma elke week op zoek naar onverwachte talenten in een willekeurig Nederlands dorp.

In elke aflevering neemt de Veronica-presentator het op tegen een bekende Nederlander. Johnny zou het ook leuk vinden om de strijd aan te binden met zijn ex-vriendin, Chantal Janzen.

"We moeten bijvoorbeeld de dikste man van het dorp vinden of het jongetje dat het beste kan hooghouden", legt de 31-jarige De Mol uit.

"Ik zou het heel graag een keer tegen Beau van Erven Dorens willen opnemen. Of Chantal Janzen, dat lijkt me heel erg leuk." Johnny De Mol en Chantal Janzen waren van 2001 tot en met 2004 samen.

Tijdens de voorjaarspresentatie van SBS werd bekend dat Renate Verbaan naast de copresentatie van 'Het Blok' vanaf maart het nieuwe klusprogramma 'Met de Deur in Huis' voor haar rekening neemt. In het Net 5-programma wordt het interieur van nietsvermoedende kandidaten onder handen genomen.

Tooske pakt haar vertrouwde taak als presentatrice van 'De Nieuwe Uri Geller' weer op. De hoogzwangere Tooske blijft tot haar bevalling voor de camera's staan. Als haar derde kindje zich aandient neemt Beau van Erven Dorens de presentatie van haar over.

In het hilarische 'Coming to Holland, de Undercover Prinsen' gaan drie buitenlandse prinsen in Nederland anoniem op zoek naar de ware.

De serie, die al een Britse variant kende, is geïnspireerd op Eddy Murphy's 'Coming to America'. Met een tijdelijke baan en een gedeeld appartement storten de prinsen zich in het Amsterdamse vrijgezellenleven.

Bij BNN weten ze het al tijden: twee boegbeelden tegen elkaar uitspelen op televisie is leuk. Het begon ooit met Katja vs Bridget, sindsdien zijn er nog vijf varianten gekomen.

Veronica maakt dit voorjaar ook een dergelijk programma dat de werktitel Johnny vs De Rest zou kunnen dragen.

Elke week neemt hij het op tegen een bekende Nederlander. Ze voeren de opdrachten uit in twee verschillende dorpen in een zoektocht naar verborgen talent. Johnny zou het graag opnemen tegen zijn ex Chantal Janzen.

Slechts twaalf uur hebben Johnny en zijn tegenstander de tijd om die ene persoon te vinden die het allerbest Frans Bauer kan imiteren of binnen één minuut zoveel mogelijk doelpunten blind kan scoren. Of die ene violiste die niet alleen heel mooi speelt, maar ook heel mooi is. Creativiteit, mensenkennis én de juiste contacten zijn dus van essentieel belang.

Het lijkt een eitje, maar er is één beperking: de BN’ers moeten deze mensen in een vooraf aangewezen dorp zien te vinden. Na 12 uur moeten Johnny en zijn medepresentator als een speer terug naar de studio waar de strijd losbarst. Daar bepaalt een speciale vakjury wie de grootste talenten heeft gevonden.

Johnny’s nieuwe programma is vanaf april te zien bij Veronica, misschien ook met Chantal Janzen.






vrijdag 22 januari 2010

Chantal Janzen en Willem Nijholt zingen 'Kolderliedjes' Toon Hermans


Chantal Janzen en Willem Nijholt zingen samen de 'Kolderliedjes' van Toon Hermans.

Toon Hermans' "Kolderliedjes" verschijnen eind volgende maand op cd, nu niet gezongen door Toon zelf, maar door musical ster Chantal Janzen en Willem Nijholt.

In 1956 schreef Toon Hermans schreef kolderliedjes voor zijn tweede One Man Show.

In 1961 verschenen ze in boekvorm, waarvan in 1982 een herdruk werd gemaakt.

"Kolderliedjes zijn liedjes die bestaan uit zomaar wat klanken, kleuren en deuntjes.

Liedjes die lijken op vreemde talen maar het toch niet zijn", aldus zijn zoon Maurice Hermans.

Gouden Boekje
Bekend werd onder meer het 'Notte bella margarineta, moetjes wattoore, smoesjes damore'.

De cd met de kolderliedjes verschijnt op 24 september als Gouden Boekje. De liedjes zijn nu ingezongen door musicalsterren Chantal Janzen en Willem Nijholt.











maandag 18 januari 2010

Chantal Janzen in duet met Yes-R


Yes-R gaat een duet opnemen met musical ster en presentatrice Chantal Janzen.

"Het leek me supertof om een keer met Chantal Janzen te werken, want ik weet niet of je haar een keer in een musical hebt gehoord, maar zij kan echt zingen", zei de rapper dinsdag tegen Ruud de Wild in diens ochtendshow op Q-Music.

Het nummer 'Vecht mee' verschijnt in november.

Als alles naar planning verloopt, duikt het opmerkelijke duo Chantal Janzen en Yes-R eind deze maand de studio in om de videoclip op te nemen.

De 21-jarige Nederhopper beloofde aan De Wild dat hij het nummer met Chantal Janzen in de studio komt zingen.

In de liefde gaat het de rapper, die vorige week werd uitgeroepen tot Hitkrant Hunk, voor de wind.

Hij is gelukkig met zijn vaste vriendin. "Ik ben tegenwoordig wat braver, rustiger. Ik ben niet meer Yes-R, de Chickie Slasher."