woensdag 8 april 2009

Chantal Janzen uit de kleren voor Nederlands Mannenblad?

De kans wordt steeds groter dat Chantal Janzen binnenkort bloot te bewonderen is in een Nederlands mannenblad.

Pl@yboy geeft namelijk voor het eerst in de geschiedenis heel Nederland de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.

Maar Playboy zou Pl@yboy niet zijn als ze niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Wie Wil Jij Het Liefst Bloot In Pl@yboy Zien?' kun je ook stemmen op welke babe je naakt gefotografeerd wilt zien worden.

Pl@yboy beloofd jullie vervolgens met de hand op het hart dat ze contact opnemen met de celebrity die jullie Playboyzone-fans het liefst in hun blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor Pl@yboy wil doen.

Om de kans dat Chantal uitgenodigd wordt voor de  fotoshoot te vergroten, kan er voor Chantal Janzen gestemd worden.

Chantal Janzen is namelijk al jaren de favoriet van Pl@yboy hoofdredacteur Jan Heemskerk, hij droomt al tijden van een blote Chantal: " Als ik dat voor elkaar krijg heb ik het hoogst haalbare in Nederland bereikt." "Ik vind Chantal Janzen een bijzondere vrouw, die ik dolgraag bloot in mijn blad wil hebben.

Chantal verscheen prachtig in badkleding in Villa Felderhof. Het inspireerde Pl@yboy hoofdredacteur Jan Heemskerk.' Ik vraag me af of ze niet all the way wil gaan. Ik weet zeker dat wij met haar een naakt-reportage kunnen maken waar ze later trots op is. En die ze dus ook aan haar kinderen wil laten zien'.

Jan gaat het zeker een keer vragen aan de begeerlijke Chantal Janzen. 'Nu ze Jane is in Tarzan prikkelt ze de fantasie helemaal. Van voorzichtig preuts naar uitgelaten. Heerlijk'.

Hoeveel Jan Heemskerk Chantal wil betalen voor een gefotografeerde strip tease is niet duidelijk. Dat het een prikkelend bedrag is staat vast.

2 opmerkingen:

  1. ik vind chantal zoo cool wil het zelfde als haar en gun haar alleess xx je fan

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja ik ookk zij kan echt alles van acteren tot presenteren chantal you are the bestt xoxox

      Verwijderen