donderdag 22 oktober 2009

Chantal Janzen ziet Televizier-Gala zonder grappen niet zitten: "Wat kan ze hockeyen, hè!"

Chantal Janzen liet zich vorig jaar als presentatrice van het Gouden Televizier-Ring Gala van haar meest humoristische kant zien.

Niet iedereen kon haar grapjes waarderen, maar toch hoopt ze ook dit jaar weer op een feestelijke avond met humor.

"Niets aan te merken op de vorige uitreikingen, maar het Gala is wel een feestelijke avond.

Er moet gelachen worden", aldus de blondine in de Televizier. "Een beetje zelfspot mag dan wel.

Het is tongue in cheek, zoals ze het ook in het buitenland doen. Ik zeg niet dat ik dat kan, maar ik vind het wel erg leuk om te doen."

Chantal Janzen vervolgt: "De vorige keer dacht ik: volgend jaar zit ik óf weer thuis op de bank te kijken, óf mijn optreden wordt geaccepteerd.

Ik neem liever het risico dat ik het volgend jaar niet meer mag doen, dan dat ik het Gala moet presenteren zoals het voorheen werd gedaan: zonder grappen. Als ik alleen teksten mag oplezen, voeg ik niets toe. Dan moet je maar een andere presentatrice nemen."

Chantal had vorig jaar de lachers op haar hand toen ze een opmerking maakte over Fatima Moreira de Melo. De hockeyster zong een liedje en na het optreden riep de presentatrice: "Wat kan ze hockeyen, hè!" De grap schoot bij Fatima echter in het verkeerde keelgat. "Gevoelsmatig heeft Chantal Janzen mij gekwetst ten overstaan van het Nederlandse publiek", liet ze eerder weten.

Het Gouden Televizier-Ring Gala 2009 met Chantal Janzen is op vrijdag 23 oktober te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten