woensdag 25 april 2012

Chantal Janzen scoort met De jongens tegen de meisjes, seizoen 2


Chantal Janzen scoort met De jongens tegen de meisjes, seizoen 2

Hoewel dit seizoen van Ik hou van Holland van Linda de Mol erop zit, doet RTL4 nog steeds goede zaken op de zaterdagavond dankzij Chantal Janzen.

De eerste aflevering van het tweede seizoen van De jongens tegen de meisjes met Chantal Janzen scoorde ruim 1,7 miljoen kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

In de spelshow strijden twee teams onder leiding van Chantal Janzen en Tijl Beckand tegen elkaar. Zaterdag ontvingen de twee onder anderen Jamai Loman, Jeroen Nieuwenhuize en Georgina Verbaan.

Het tweede seizoen van de RTL 4-show De Jongens tegen De Meisjes is zaterdagavond met 1,7 miljoen kijkers van start gegaan. Daarmee bezetten presentatoren Chantal Janzen en Tijl Beckand de derde plaats in de dagelijkse kijkcijfer top 15. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De Jongens tegen De Meisjes volgt Ik Hou Van Holland op, dat vorige week nog het meest bekeken programma van de avond was. Die show was goed voor bijna 2,5 miljoen kijkers.

Het eerste seizoen van De Jongens tegen De Meisjes begon vorig jaar in mei met ruim 1,6 miljoen kijkers. Gemiddeld trok de eerste serie van zes afleveringen een publiek van ruim 1,5 miljoen kijkers. Op het hoogtepunt keken er bijna 1,9 miljoen kijkers en het laagterecord stond op ruim 1,3 miljoen kijkers.

Nieuw seizoen 'De Jongens Tegen De Meisjes'

Het eeuwige onbegrip tussen mannen en vrouwen is wederom het leidende thema van een nieuw seizoen 'De Jongens Tegen De Meisjes'. In de humoristische spelshow krijgen Chantal Janzen en Tijl Beckand en hun beide teams van wisselende BN'ers vanaf zaterdag 21 april weer een fiks aantal vragen, stellingen, dilemma's en hilarische opdrachten voorgeschoteld.

Het team dat de hersenspinsels van het andere geslacht het beste begrijpt en de verschillende spelrondes tot een goed einde brengt, maakt de meeste kans op een groot geldbedrag en de overwinning.

‘Wie stel je liever aan je moeder voor: Mark Rutte of Wesley Sneijder?’ of hoeveel procent
van de mannen houdt zijn sokken aan in bed en wie snurkt er harder, de man of de vrouw zijn dilemma’s en vragen die onder andere centraal staan in de komische zaterdagavondshow. In de eerste aflevering verwelkomt Tijl Jamai Loman, Robert de Hoog en Jeroen Nieuwenhuizen in zijn team en neemt Chantal Janzen het samen met Georgina Verbaan, Keet van RTL Kids en Natasja Froger tegen hen op.

Nieuw is het spel ‘Op Het Matje’, waarbij Chantal Janzen en Tijl om beurten met hun teamleden opdrachten moeten uitvoeren op een judomat. Beiden spelen met één teamlid en moeten als eenheid verschillende lichaamsdelen op de mat zien te krijgen. Luidt de opdracht één oor, één voorhoofd en twee voeten dan moeten zij zich, onder toeziend oog van een bekende scheidsrechter, letterlijk in allerlei bochten wringen om de opdracht te volbrengen. 

'De Jongens Tegen De Meisjes' met Chantal Janzen, iedere zaterdag om 20.30 uur op RTL 4.

dinsdag 3 april 2012

Chantal Janzen terug met RTL 4 kijkcijfer hit De Jongens tegen de Meisjes


Chantal Janzen terug met RTL 4 kijkcijfer hit De Jongens tegen de Meisjes

RTL 4 begint op 21 april met het tweede seizoen van het populaire programma De Jongens tegen de Meisjes met Chantal Janzen en Tijl Beckand. De show volgt Ik Hou Van Holland van Linda de Mol op, dat een week ervoor haar voorlopig laatste aflevering heeft. Dat heeft de tv-zender laten weten.

De Jongens tegen de Meisjes met Chantal Janzen was voor het eerst te zien in mei en juni vorig jaar. De zesdelige serie trok gemiddeld ruim 1,5 miljoen kijkers en de meest bekeken aflevering trok zelfs bijna 1,9 miljoen kijkers.

Vier van de zes keer was De Jongens tegen de Meisjes de grote winnaar op primetime en de andere twee keer moest zij het voetbal voor laten gaan. Maar ook tegenover Brazilië – Nederland en Barcelona – Manchester United hield de show goed stand.

In De Jongens tegen de Meisjes van Chantal Janzen strijden steeds drie bekende mannen tegen drie bekende vrouwen. In de eerste serie waren dat onder meer Carlo Boszhard, Daphne Deckers en Jim Bakkum.

De Jongens tegen de Meisjes is een productie van John de Mol.

'Nederlandse vrouwen zoals Chantal Janzen grappigst en aantrekkelijkst'

Nederlandse mannen vinden de Nederlandse vrouw niet alleen het grappigst van Europa, zij zijn ook van mening dat ze het aantrekkelijkst is.

Daarnaast omschrijven mannen de Nederlandse vrouw vooral als zelfstandig (91 procent), beste maatje (85 procent), goed of voldoende als minnares (71 procent) en weten ze van aanpakken (75 procent).

De Nederlandse vrouw staat in de top-3 van meest aantrekkelijke vrouwen bovenaan (18 procent), gevolgd door Zweedse (13 procent) en Zuid-Amerikaanse en Italiaanse vrouwen (10 procent).

Wat betreft Bekende Nederlanders, scoren Chantal Janzen, Katja Schuurman en Linda de Mol het best en wil de Nederlandse man het liefst met hen een beschuitje eten, zo blijkt uit onderzoek van het vrouwenplatform van Telegraaf onder 500 Nederlandse mannen.