woensdag 18 augustus 2010

Chantal Janzen met realitysoap 'Backstage bij Petticoat'


RTL 4 gaat een nieuw tv-programma uitzenden waarin musicalster Chantal Janzen wordt gevolgd tijdens haar voorbereidingen op de nieuwe musical ‘Petticoat’ van producent Joop van den Ende.

De tv-reeks heet ‘Backstage bij Petticoat’ en is vanaf 5 september vijf zondagen lang te zien vòòr het tv-programma ‘Carlo & Irene: Life 4 You’.

“In Backstage bij Petticoat neemt Chantal Janzen de kijkers mee achter de coulissen, vanaf de eerste repetitie tot aan de première op 3 oktober“, vertelt een woordvoerster.

Petticoat speelt zich af in de jaren ‘50 en vertelt het verhaal van het Groningse plattelandsmeisje Pattie(Chantal Janzen), die erover droomt om wereldberoemd te worden.

Ze springt in het diepe en vertrekt naar de grote stad Amsterdam waar niets blijkt te zijn zoals ze het zich voorstelt.

Backstage bij Petticoat gaat op 5 september om 16.55 uur van start op RTL 4.

Chantal Janzen zal op weg naar de première van 'haar' musical Petticoat op de voet worden gevolgd door een cameraploeg.

De serie zal vanaf september vijf zondagen te zien zijn.

“In Backstage bij Petticoat neemt Chantal de kijkers mee achter de coulissen, vanaf de eerste repetitie tot aan de première op 3 oktober“, vertelt een woordvoerster van RTL 4.

De musical, over plattelandsmeisje Pattie die in de jaren '50 naar het grote Amsterdam trekt om beroemd te worden, werd speciaal voor de musicalactrice bedacht.

"Chantal Janzen staat model voor een hele generatie jonge artiesten. Ze verdient het”, zo vertelde Joop van den Ende in een eerder interview met De Telegraaf.

Fans en liefhebbers van Chantal Janzen kunnen vanaf september dus hun hart ophalen. De musicalster is dan te zien in een realitysoap op RTL 4.

Hierin wordt ze gevolgd tijdens haar voorbereidingen op de nieuwe musical Petticoat van Joop van den Ende.

Backstage bij Petticoat met Chantal Janzen is vanaf september vijf zondagen te zien bij RTL 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten