maandag 7 juni 2010

Krijgt Chantal Janzen op het Musical Awards Gala opnieuw een Musical Award?


Chantal Janzen loopt al tien jaar mee in het musicalvak. Ze kreeg in 2002 een Musical Award voor aanstormend talent, verzilverde de prijs drie jaar later nogmaals voor ’beste vrouwelijke bijrol in Crazy For You. Twee nominaties volgden, voor Beauty and the Beast en Tarzan. Is het weer tijd voor een Musical Award?

Blondine Chantal Janzen: „Dat is altijd leuk. Als ik zou mogen kiezen, heb ik liever goede recensies. Als je een taart bakt, kan er slagroom op, maar ook een kers of hagelslag. Het is vooral belangrijk dat je veel plezier hebt.

Dat is ook een boodschap voor de mensen aanstaande maandag bij de uitreiking: mooi theater maken is belangrijker dan winnen.”

Ondanks een ’eigen’ musical heeft Chantal Janzen voor de toekomst nog veel dromen: „Op tv zou ik wel iets als Paul de Leeuw willen doen en in het theater iets als Simone Kleinsma, een onewomanshow. Maar we gaan eerst afwachten hoe dit gaat lopen.”

Haar grootste fan zit in de zaal bij de première op 3 oktober in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Jan Mulder: „Ik kan bijna niet wachten op Chantal Janzen.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten