woensdag 9 september 2009

Chantal Janzen Amsterdam uitmarkt AVRO 'Musical Sing-a-Long'


Chantal Janzen presenteert vanuit Amsterdam op de uitmarkt AVRO 'Musical Sing-a-Long'

Op zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus brengt de AVRO twee prachtige concerten live vanaf de Uitmarkt in Amsterdam. Zaterdag staat 'Van Jordaan tot Opera op het programma, zondag de AVRO 'Musical Sing-a-Long'.

Zondag nodigen Chantal Janzen en Frits Sissing het publiek op de Dam uit om mee te zingen met de traditionele, maar altijd verrassende AVRO 'Musical Sing-a-Long', ook dit jaar de afsluiting van de Uitmarkt.

Onder begeleiding van het Metropole Orkest geven tal van musicalartiesten acte de présence. Zij zingen bekende nummers uit lopende musicals, maar ook nummers uit nieuwe musicals die komend theaterseizoen in de verschillende theaters te zien zijn.

De AVRO 'Musical Sing-a-Long' belooft een unieke happening te worden, met medewerking van onder anderen: Joke de Kruijf, Stanley Burleson, Mariska van Kolck, Simone Kleinsma, Vera Mann, Lone van Roosendaal, Anouk van Nes, Trudy Labij, Brigitte Heitzer, Charly Luske, William Spaaij, Freek Bartels, Jamai, Renée van Wegberg, John Vooijs, Suzan Seegers, Tania Kross, René van Kooten en Jelka van Houten.

Musicals die de revue passeren, zijn onder meer Love Me Tender, The Full Monty, MAMMA MIA!, Sonneveld Voor Altijd!, West Side Story, Chicago, JOSEPH, Dromen… zijn bedrog en Mary Poppins.

Presentatie: Chantal Janze en Frits Sissing.

'Musical Sing-a-Long', zondag 30 augustus om 21.20 uur op Nederland 1.Geen opmerkingen:

Een reactie posten