donderdag 17 maart 2011

Chantal Janzen en Tijl Beckand in voetsporen Beau van Erven Dorens en Linda de Mol met De Jongens Tegen De Meisjes


Chantal Janzen en Tijl Beckand blazen de Talpa-show M/V van Beau van Erven Dorens en Linda de Mol nieuw leven in op RTL 4. Onder de aangepaste titel De Jongens Tegen De Meisjes verzorgen Chantal Janzen en Tijl Beckand vanaf 21 mei het zaterdagavondprogram- ma van de familiezender.
 
Dat vertelde Chantal Janzen donderdag op Radio 538. Janzen verheugt zich op de show. “Er zijn twee teams. Eén met bekende mannen en één met bekende vrouwen. Ik leid het vrouwenteam en het mannenteam wordt geleid door Tijl.“

In De Jongens Tegen De Meisjes staan de verschillen tussen mannen en vrouwen centraal. “Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. Dat is echt waar. Het is een feit dat jongens en meisjes totaal verschillend denken, maar hoe goed kennen mannen en vrouwen elkaar eigenlijk? Dat is de vraag in deze humoristische tv-show.”

De team strijden elke week om een andere hoofdprijs. “Achter mijn team zit een vak met honderd vrouwen en achter Tijl it een vak met honderd mannen. Wij strijden dus voor dat vak, want het winnende team krijgt een prijs. Het is dus vooral voor het publiek heel erg leuk.” aldus Chantal Janzen.

M/V was in het jaar 2006 voor het eerst te zien met Beau van Erven Dorens en Linda de Mol op de toenmalige zender Talpa. De tv-show ging twee seizoenen mee. De Jongens Tegen De Meisjes zal net als M/V worden geproduceerd door John de Mols Talpa.

De Jongens Tegen De Meisjes met Chantal Janzen en Tijl Beckand is vanaf 21 mei elke zaterdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan samen voor RTL 4 een spelshow presenteren. De oud-Avro-gezichten maken De Jongens tegen de Meisjes, dat op de zaterdagavond van RTL 4 wordt uitgezonden vanaf eind mei. Dat verklapt Chantal op Radio 538. “Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus. Dat is echt zo. Jongens en meisjes denken totaal verschillend, maar hoeveel weten we nou eigenlijk van elkaars planeetje?”

Verrassend duo, Chantal Janzen en Tijl Beckand. Beiden beschikken over de nodige dosis humor, beiden zijn heel ad rem. Vreemd dat de Avro nooit eerder aan deze combinatie dacht. Nu maar hopen dat de show niet te gescript is, Chantal Janzen en Tijl Beckand werken het beste als ze heel veel de vrije hand krijgen.

RTL probeerde dit seizoen ook al Minute to Win It, Benidorm Bastards en Iedereen Is Gek op Jack uit op zijn zaterdagavond. Verder scoort de zender met vertrouwde titels als Ik Hou van Holland, Echt Waar? en Wat Vindt Nederland?.

Chantal Janzen en Tijl Beckand staan lijnrecht tegenover elkaar in een nieuw programma. De twee presenteren de humoristische spelshow De Jongens tegen de Meisjes, onthulde Janzen donderdag in de ochtendshow van Edwin Evers.

"Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus. Dat is echt zo", vertelde Janzen over haar nieuwe programma.

"Jongens en meisjes denken totaal verschillend, maar hoeveel weten we nou eigenlijk van elkaars planeetje?"

De quiz is Chantal Janzen eerste presentatieklus voor RTL, ze stapte in januari over van de AVRO naar de commerciële omroep.

Net als bij Ik Hou van Holland worden de teams bijgestaan door het publiek. Achter het damesteam zitten honderd vrouwen, de heren krijgen steun van honderd mannen.

"We strijden voor de publieksvakken. Zij gaan er met het gewonnen geld vandoor", legt Chantal Janzen uit. "Zo mogen de vrouwen bijvoorbeeld gaan shoppen bij hun favoriete winkelketen."

De opnamen voor Jongens tegen de Meisjes, dat wordt geproduceerd door Talpa, moeten nog van start gaan. De spelshow met Chantal Janzen en Tijl Beckand is vanaf zaterdag 21 mei prime time te zien bij RTL 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten