zaterdag 2 april 2011

Carlo Boszhard wil graag programma met Chantal Janzen op RTL


Carlo Boszhard wil graag een nieuw tv- programma maken met Chantal Janzen, nu de presentatrice is overgestapt naar RTL 4. Dat zegt Boszhard in weekblad Party. Boszhard en Chantal Janzen waren in het verleden ook al een tv-duo.

Zo maakten ze samen de Staatsloterij 100.000 Show. “Ik wil zeker weer iets met Chantal Janzen gaan doen. Chantal vindt dat ook heerlijk, maar ik moet eerst nog even afwachten wat voor plannen de omroep met haar heeft voordat ik met haar aan de slag kan“, vertelt Boszhard.

De vaste tv-partner van Boszhard blijft Irene Moors. Hij werkt nu aan een nieuw tv-format. “Dat ga ik weer samen met Irene Moors doen. De TV Kantine is natuurlijk erg leuk, maar ik vind dat je verder moet kijken. Ik ben nu nog bezig met het verkrijgen van de rechten; daarom ga ik er niets over zeggen.”

Boszhard ligt een tipje van de sluier op. “Ik kan de fans van De TV Kantine wel verzekeren dat we weer iets zullen doen met hilarische en ontroerende typetjes.”

De eerste klus van Chantal Janzen bij RTL 4 is De Jongens Tegen De Meisjes, dat ze samen met Tijl Beckand presenteert. De eerste uitzending is op 21 mei 2011.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten