vrijdag 22 april 2011

Chantal Janzen nerveus voor auditie musical Wicked

Musicalster Chantal Janzen was nerveus voor auditie musical Wicked.
 
Chantal Janzen heeft de hoofdrol in de musical Wicked bemachtigd, maar dat ging niet zonder slag of stoot. De musicalactrice was ontzettend zenuwachtig voor de audities voor de rol van heks.
De musical komt uit de Verenigde Staten en daarom keken de Amerikanen kritisch mee.
"Ik moest drie keer terugkomen. De Amerikanen waren superkritisch", zegt de 31-jarige Chantal Janzen in het AD. "Bij elke ronde raakte ik een kilo kwijt. Rende voortdurend naar het toilet. Nou ja, de rest bespaar ik je."
Producent Erwin van Lambaart belde Chantal Janzen uiteindelijk met het verlossende woord. "Ik zei: nou fijn, bedankt. Ik bel je straks wel terug. Erwin snapte niets van die koele reactie."
Collega's

Chantal Janzen was echter omringd door collega's uit het vak die nog niets mochten weten. "Ik moest het bijna twee maanden voor me houden. Alleen mijn ouders en vriend waren op de hoogte."
Willemijn Verkaik, die de rol van heks al in Duitsland vertolkte, wordt de tegenspeelster van Chantal Janzen in het verhaal over twee bevriende heksen in het Land van Oz. Ook Jim Bakkum heeft een rol in de musical. Wicked gaat in het najaar van 2011 in Scheveningen in première.

1 opmerking:

  1. werkelijke een verbluffende musical!
    goede acteurs en goede technici.
    Ik ben heel tevreden over deze musical!

    BeantwoordenVerwijderen