maandag 2 mei 2011

Chantal Janzen en Tijl Beckand met De jongens tegen de meisjes


Chantal Janzen en Tijl Beckand met De jongens tegen de meisjes.

Streden de meisjes vroeger al tegen de jongens in Telekids, nu doet RTL 4 het nog eens dunnetjes over met de volwassen variant De jongens tegen de meisjes. In deze nieuwe zaterdagavondshow, gepresenteerd door Tijl Beckand en Chantal Janzen staat de strijd der seksen centraal.

Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan. Elk team bestaat uit drie wekelijks wisselende BN'ers en elk team heeft één lid van een bekend Nederlands duo, dat moet bestaan uit een man en een vrouw. Chantal leidt het vrouwenteam, Tijl voert het mannenteam aan.

Belevingswereld
Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames van Chantal Janzen en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten. De jongens en de meisjes moeten zich in elke ronde afvragen; wat zou een vrouw hiervan vinden, of hoe zou een man dit aanpakken? Hoe beter ze dit inschatten des te meer kans ze maken op de overwinning.

Geldbedrag
Beide teams spelen verschillende rondes van spellen voor hun achterban, een uitzinnig publieksvak met honderd mensen van hetzelfde geslacht. Met de spellen proberen ze zo veel mogelijk geld bij elkaar te verdienen, want het team dat de finale wint, mag het geldbedrag verdelen en uitgeven.

De jongens tegen de meisjes met Chantal Janzen en Tijl Beckand start op zaterdag 21 mei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten