vrijdag 6 mei 2011

Chantal Janzen bijna mooiste Nederlandse moeder van 2011


Chantal Janzen bijna mooiste Nederlandse moeder van 2011

Uiteindelijk is topmodel Doutzen Kroes door radio 538 uitgeroepen tot lekkerste moeder van het jaar. De Hollands mooiste beviel begin dit jaar van haar eerste kindje, een zoon.

Op de tweede plaats eindigde mama Chantal Janzen. Doutzen bleef haar met 14 procent ruim voor. De stemmers vinden Maxima het minst aantrekkelijk; maar 3 procent vond haar de lekkerste. Vorig jaar won Fajah Lourens die nu gedegradeerd is naar de vierde plaats.

Hier de hele lijst:
Doutzen Kroes – 28%
Chantal Janzen – 14%
Quinty Trustfull – 12%
Fajah Lourens – 10%
Renate Verbaan – 8%
Anouk – 7%
Bridget Maasland – 7%
Sylvie van der Vaart – 7%
Georgina Verbaan – 4%
Maxima – 3%

Doutzen Kroes is nog geen 4 maanden moeder of ze is al verkozen tot meest sexy moeder van Nederland. Het topmodel, in januari bevallen van zoontje Phyllon Gorré, troefde in de 538 'M.I.L.F.'-verkiezing nummer 2 Chantal Janzen af.

Dj Ruud de Wild vond in de aanloop naar moederdag, komende zondag, het ideale excuus om opzoek te gaan naar de mooiste moeder onder de BN'ers.

Kroes liet naast Chantal Janzen (winnaar van de eerste editie in 2009) ook Quinty Trustfull, Fajah Lourens (de beste vorig jaar) en Renate Verbaan achter zich. Ook Prinses Maxima, Georgina Verbaan, Anouk, Sylvie van der Vaart en Bridget Maasland konden door de luisteraars gekozen worden.

Doutzen Kroes is verkozen tot de meest sexy moeder van 2011. Het 26-jarige topmodel wordt door luisteraars van Radio 538 gezien als heetste dame met kinderen. Fajah Lourens, die vorig jaar de verkiezing won, eindigt als vierde.

De radiozender gaat in aanloop naar Moederdag jaarlijks op zoek naar de lekkerste moeder van Nederland.

Chantal Janzen en Quinty Trustfull eindigen op de tweede en derde plaats. De top vijf wordt gecompleteerd door Renate Verbaan.

Doutzen Kroes werd in januari moeder van Phyllon Gorré. Het model trouwde in november in het geheim met dj Sunnery James.

Doutzen Kroes heeft de derde editie van de ‘538 Moeder verkiezing’ op haar naam geschreven. Het topmodel troefde daarmee Chantal Janzen, al winnaar in 2009, af.

Luisteraars van de zender brachten massaal hun stem uit. Het topmodel, dat recentelijk moeder is geworden, liet Chantal Janzen, Quinty Trustfull, Fajah Lourens en Renate Verbaan achter zich in de zoektocht naar de mooiste moeder van 2011.

In 2009 won Chantal Janzen, vorig jaar ging de eer naar Fajah Lourens. Onder de genomineerden zaten onder andere Prinses Maxima, Georgina Verbaan, Anouk, Sylvie van der Vaart en Bridget Maasland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten