vrijdag 20 mei 2011

Carlo en Irene bij Chantal Janzen in eerste De Jongens tegen de Meisjes


Carlo en Irene bij Chantal Janzen in eerste De Jongens tegen de Meisjes.

Carlo Boszhard en Irene Moors maken zaterdag hun opwachting in het nieuwe tv-programma van Chantal Janzen, De Jongens tegen de Meisjes op RTL 4.
 
Carlo neemt plaats in het team van Tijl Beckand, terwijl Irene het team van Chantal Janzen steunt. Dat heeft RTL laten weten. Naast Carlo en Irene, zullen er nog vier andere BN’ers te gast zijn in het programma. Bij de mannen zijn dat John van den Heuvel en Winston Gerschtanowitz en bij de vrouwen Kim-Lian van der Meij en Renate Verbaan.

Eigenlijk had RTL 4 voor de première-uitzending een andere aflevering gepland, met daarin onder meer Bastiaan en Tooske Ragas. Deze aflevering volgt nu op een later uitzendmoment.

In De Jongens Tegen De Meisjes gaan Chantal Janzen en Tijl, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan. De eerste uitzending is al deze zaterdag om 20.30 uur op RTL 4.

Mannen liegen vaker, maar vrouwen zijn er beter in en mannen denken in tegenstelling tot vrouwen vaak aan seks, maar nóg meer aan eten. Stellingen die centraal staan in de nieuwe zaterdagavondshow De Jongens Tegen De Meisjes, die vanaf zaterdag 21 mei bij RTL 4 te zien is. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan de strijd der seksen met elkaar aan.

In deze gezellige, humoristische spelshow staat de gedachte van het andere geslacht centraal. Elk team bestaat uit drie wekelijks wisselende BN’ers en elk team heeft één lid van een bekend Nederlands duo. Het duo bestaat altijd uit een man en een vrouw die tegen elkaar spelen. Chantal Janzen leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan.

Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van het andere geslacht om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

In de eerste aflevering speelt Tijl dus samen met Carlo Boszhard, Winston Gerschtanowitz en John van den Heuvel tegen met meisjesteam bestaande uit Irene Moors, Renate Verbaan en Kim-Lian van der Meij aangevoerd door Chantal Janzen.
 
Uitzending De Jongens tegen de Meisjes met Chantal Janzen: wekelijks, vanaf zaterdag 21 mei, tussen 20.30 uur en 22.00 uur bij RTL 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten