donderdag 23 juni 2011

Chantal Janzen presenteert Saturday Night Fever op RTL

Chantal Janzen presenteert Saturday Night Fever op RTL.
Chantal Janzen gaat voor RTL 4 het muziekprogramma Saturday Night Fever presenteren. De tv-show, waarin een hoofdrolspeler voor de musical Saturday Night Fever wordt gezocht, gaat van start op zondag 27 november. Dat heeft RTL 4 laten weten.
 
Saturday Night Fever is de opvolger van de Op Zoek Naar-series, die Frits Sissing de afgelopen jaren presenteerde voor de AVRO. “Met veel plezier kijk ik ernaar uit om deel te zijn van dit nieuwe televisieprogramma“, zo laat Chantal Janzen weten.
Zelf had Chantal Janzen tien jaar geleden in Saturday Night Fever haar eerste grote hoofdrol. “Ik weet dus zeker dat het een zinderende show wordt waarin de coachteams actief betrokken zijn bij de deelnemers en het beste in hen naar boven gaan halen.”
Saturday Night Fever telt in totaal zes afleveringen.
Chantal Janzen doet Sunday Night Fever voor RTL 4.
RTL 4 gaat zijn zoektocht naar musicaltalent zoals verwacht op de zondagavond uitzenden. Vanaf eind november is Sunday Night Fever te zien, gepresenteerd door Chantal Janzen. Het programma kan als de opvolger van Op Zoek Naar… van de Avro worden gezien, alleen dan ‘sneller en meer RTL 4′. De winnaar krijgt de hoofdrol in Saturday Night Fever.
“Zes weken lang trekken de deelnemers alle registers open om hun coaches én het Nederlands publiek te overtuigen van hun zang-, dans- en acteercapaciteiten”, meldt RTL. “Tegelijkertijd worden de deelnemers op de proef gesteld met loodzware, fysieke opdrachten. De winnaar die in de voetsporen van John Travolta treedt, moet immers ook conditioneel in topvorm zijn om avond na avond zijn performance neer te kunnen zetten.”
In de eerste aflevering wordt uit alle aanmeldingen het aantal kandidaten teruggebracht naar twaalf door twee teams van drie nog niet bekendgemaakte coaches. In vijf liveshows moet dan duidelijk worden wie van de twaalf kandidaten (verdeeld over twee teams) wint.
Chantal Janzen: “Met veel plezier kijk ik ernaar uit om deel te zijn van dit nieuwe televisieprogramma, vooral omdat ik zelf tien jaar geleden in deze musical mijn eerste grote hoofdrol had. Ik weet dus zeker dat het een zinderende show wordt waarin de coachteams actief betrokken zijn bij de deelnemers en het beste in hen naar boven gaan halen.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten