zaterdag 17 maart 2012

Chantal Janzen 'fabulous mama van het jaar'


Chantal Janzen 'fabulous mama van het jaar'

Chantal Janzen is uitgeroepen tot fabulous moeder van het jaar. Schrijfster Saskia Noort viel ook in de prijzen, zij won de award voor 'bestsellermoeder'.

Chantal Janzen is dus uitgeroepen tot fabulous moeder van het jaar. De prijzen werden voor de vierde keer uitgedeeld door het tijdschrift Mama.

De prijs voor mode mama van het jaar ging naar Simone van Trojen. Tania Kross valt met haar muziek in de smaak en won de prijs voor muziekmoeder van het jaar. Regina Romeijn mocht de award voor beauty mama in ontvangst nemen.

Vorig jaar werd Isa Hoes verkozen tot mama van het jaar. Ook vielen onder anderen Nance Coolen, Beertje van Beers en Marion Pauw in de prijzen.

Chantal Janzen is Mama van het Jaar
Chantal Janzen staat avond aan avond te knallen in de musical Wicked, maar thuis is ze een voorbeeldige mama voor de 3-jarige James. Daar wordt de blondine nu voor beloond.

Chantal Janzen is door tijdschrift Mama namelijk uitgeroepen tot Mama van het Jaar.

Er werd niet alleen een Mama van het Jaar benoemd, er is ook de Muziek Mama en de Mode Mama van het Jaar. Zo werd Saskia Noort de bestselling Mama of the Year en Tania Kross Muzikale Mama.

Volgens Flair is overigens Georgina Verbaan de beste moeder van 2012 en niet Chantal Janzen, want die riep de actrice vorige week al uit tot Mama van het Jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten