maandag 18 juni 2012

Chantal Janzen en Gordon als Hans Klok in promo Beat the Best


Chantal Janzen en Gordon als Hans Klok in promo Beat the Best

De eerste aflevering van RTL’s nieuwe zaterdagavondshow Beat the Best is pas aan het begin van het nieuwe tv-seizoen te zien. Maar boegbeelden Gordon en Chantal Janzen hebben nu al een promo opgenomen voor de auditieshow. Het nieuwe tv-duo is te zien als een soort Hans Klok, compleet met windmachine – waar sexy Chantal in een leren pakje en doorschijnend topje al snel helemaal klaar mee is.

Uit de promo blijkt dat Beat the Best zich moet onderscheiden op niveau. Talent alleen is niet genoeg voor kandidaten, alleen de beste van de beste maken kans. Dat vergt dus goede redactie en scouting, des te opmerkelijker de kandidatenoproep op de programmasite.

Onlangs werd al bekend dat Angela Groothuizen in de jury van Beat the Best komt te zitten, zij neemt de categorie zang voor haar rekening. Naast Angela zitten twee andere juryleden die de categorieën variété en dans beoordelen. Het gerucht gaat, dat Jeroen van Koningsbrugge zijn debuut zal maken als jurylid voor de groep variété.

De promo met Chantal Janzen en Gordon en het inschrijfformulier van Beat the Best staan op de programmasite. RTL komt volgend tv-seizoen overigens ook terug met de auditieshows The Voice of Holland, The Voice Kids en X Factor.


Chantal Janzen en Gordon gaan voor RTL 4 de tv-show Beat the Best presenteren. Het is een productie van John de Mol. Dat vertelt de entertainer in De Telegraaf. Het is voor Gordon een langgekoesterde wens om samen te werken met Chantal. “Wij worden de Wendy van Dijk en Martijn van dat programma, zeg maar. John de Mol ziet chemie tussen ons. Want ook Chantal is niet op haar mondje gevallen. Wij zijn een supermatch“, vertelt de RTL 4-presentator.

Gordon heeft veel vertrouwen in het nieuwe format. “Een soort Holland’s Got Talent, maar dan met talent uit de hele wereld. Fakirs, folkdansers, degenslikkers. En hier en daar een zanger natuurlijk.”

Maar eerst is de presentator weer te zien in Hotter Than My Daughter. “Ik zie vrouwen met het uiterlijk van heuse sloeries, die in het echt brave lieverds zijn. Na een metamorfose zijn ze dolgelukkig dat ze ook in een beschaafde outfit aantrekkelijk kunnen zijn.”

Chantal Janzen en Gordon presenteren talentenjacht Beat the Best

Gordon blijft verbazen. Meer dan eens verklaarde hij de talentenjacht bijna-dood, ook al was hij als jurylid te zien in X Factor en Holland’s Got Talent. En nu gaat hij zelf een nieuwe talentenjacht presenteren! Samen met Chantal Janzen neemt hij de honneurs waar bij Beat the Best, een nieuwe auditieshow die John de Mol in de markt zet bij RTL 4.

Gordon vertelt in De Telegraaf: “We gaan met Talpa vanaf augustus een nieuw programma maken: Beat the Best . Een soort Holland’s Got Talent , maar dan met talent uit de hele wereld. Fakirs, folkdansers, degenslikkers… En hier en daar een zanger natuurlijk.”

Hij vervolgt: “Wij worden de Wendy van Dijk en Martijn van dat programma, zeg maar. John de Mol ziet chemie tussen ons. Want ook Chantal is niet op haar mondje gevallen. Wij zijn een supermatch.”

Beat the Best is dus al dit najaar te zien op RTL 4. Mogelijk als vervanging van My Name Is…? Of als opwarmertje op de vrijdagavond voor The Voice of Holland natuurlijk.

Chantal Janzen en Gordon presenteren talentenjacht Beat the Best

RTL4 start in het nieuwe seizoen met Beat the Best, een talentenjacht gepresenteerd door Gordon en Chantal Janzen. In deze auditieshow kun je auditie doen in de categorieën: variete/humor, dans/beweging en natuurlijk zang/muziek. Solo-acts, duo’s en groepen zijn welkom.

Volgens John de Mol die Beat the Best produceert is er nog ruimte voor een nieuwe talentenjacht.

De uitzendingen beginnen in het najaar.

Gordon blijft verbazen. Meer dan eens verklaarde hij de talentenjacht bijna-dood, ook al was hij als jurylid te zien in X Factor en Holland’s Got Talent. En nu gaat hij zelf een nieuwe talentenjacht presenteren! Samen met Chantal Janzen neemt hij de honneurs waar bij Beat the Best, een nieuwe auditieshow die John de Mol in de markt zet bij RTL 4.

Het nieuwe televisieprogramma Beat The Best is een competitie tussen zeer uiteenlopende top acts, de allerbeste in hun genre. Voor hobbyisten is er dan ook geen plaats. Zowel solisten, duo's als groepen zijn welkom.

Heb jij een act in huis die gezien of gehoord moet worden? Alleen kandidaten met een echt talent worden geselecteerd en mogen door naar de studioshows. Want in Beat the Best is alleen plek voor de allerbeste performers!

De acts strijden binnen de volgende drie categorieën:

1.Muziek
Maak je muziek op een verrassende wijze; instrumentaal, met je stem of met behulp van attributen? Van modern tot klassiek of wellicht een nieuwe muziekstijl?

2.Dans
Dans je de sterren van de hemel? Van klassiek ballet tot moderne dans, van hiphop tot flamengo of heb je een geheel nieuwe dansstijl van hoog niveau?

3.Variété
Heb je een adembenemende goochel- of circusact? Of ben je die stand-up comedian of cabaretier die iedereen aan het lachen maakt?

Alle optredens worden beoordeeld door een jury en iedere categorie heeft zijn eigen jurylid; een specialist in het desbetreffende vakgebied. De juryleden beoordelen na elk optreden of deze act de beste in hun categorie is. In dat geval mag de act plaatsnemen op de Troon. Wie aan het einde van een aflevering op de Troon zit, maakt kans om rechtstreeks door te gaan naar de finale. Maar het publiek in de studio bepaalt elke keer welke van deze drie acts daadwerkelijk in de eindstrijd terecht komt, Chantal Janzen en Gordon maken er een feestje van.

De Jury van Beat the Best is bekend! Angela Groothuizen, Jeroen van Koningsbrugge en Timor Steffens vormen samen de jury van Beat the Best. Angela Groothuizen zal de categorie Muziek beoordelen, Jeroen van Koningsbrugge en Timor Steffens nemen respectievelijk Variété/Humor en Dans voor hun rekening.

De juryleden beoordelen na ieder optreden of deze act de beste is in zijn categorie. Is de act goed genoeg, dan neemt de kandidaat plaats op de 'Troon'. Uiteindelijk bepaalt het publiek welke van de drie acts die overgebleven zijn uit de categorieën, rechtstreeks doorgaat naar de finale.

1 opmerking: