dinsdag 9 oktober 2012

Beat The Best presentatrice Chantal Janzen best geklede televisievrouw van Nederland 2012


Beat The Best presentatrice Chantal Janzen best geklede televisievrouw van Nederland 2012

Chantal Janzen is volgens tv-kijkers in Nederland de best geklede tv-vrouw van het afgelopen jaar. Ze kreeg 29,5 van de stemmen. Dat blijkt uit het Nationaal Televisieonderzoek, dat Televizier liet uitvoeren door bureau Intomart GFK. Janzen liet twee RTL 4-collega’s achter zich. Kijkcijferkanon Linda de Mol staat op de tweede plaats met 16,7 procent van de stemmen. De nummer drie is Wendy van Dijk, de liefdespartner van RTL-programmabaas Erland Galjaard, met 16,3 procent.

De meest opvallende resultaten van het Nationaal Televisieonderzoek worden op 19 oktober gepresenteerd tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op Nederland 1.

Chantal Janzen en Gordon kiezen hun favoriete act voor de grote finale van Beat The Best in Carre

Zaterdagavond 13 oktober staat Koninklijk Theater Carré helemaal in het teken van luchtacrobatiek, bonebreaking, paaldansen, showbasketbal, exhibition dance en andere spectaculaire optredens. Dan nemen de allerbeste nationale en internationale acts het tegen elkaar op in de zinderende finale van het Talpa-programma ‘Beat The Best’.

De finalisten die de afgelopen weken zijn gekozen door het publiek in de studio, krijgen concurrentie van een aantal acts die de eindstreep toen net niet haalden. Presentatoren Chantal Janzen en Gordon mochten namelijk ieder één wildcard uitdelen aan hun favoriet. Dat betekent tien finalisten die alles op alles zullen zetten om te winnen en de hoofdprijs van 50.000 euro in de wacht te slepen.

De eerste wildcard is voor de luchtacrobatiekgroep Compagnie Newa. Zij waren in hun aflevering winnaar van de categorie ‘Variété’ , maar het publiek stuurde de gooi- en smijtact van exhibition dansers Martin en Mariëlle uiteindelijk door naar de finale in Carre.

Ook de Nederlandse kampioenen formatiedansen Double V Latin grepen net mis, en bleven ‘slechts’ winnaar in hun categorie. Chantal Janzen en Gordon springen ook voor deze act in de bres, en trekken hun wildcard.

Behalve de twee acts die een wildcard krijgen, is er nog een act die onverwachts terug te zien is in de allesbepalende finale: The Ringmasters uit Brooklyn, New York, vervangen finalist Duo Maintenant. Dit Frans/Amerikaanse acrobatische dansduo moest op het allerlaatste moment verstek laten gaan. The Ringmasters zorgden eerder met hun bonebreakende choreografie voor uitzinnige reacties. De twee heren uit Amerika manoeuvreren hun armen en benen in zeer opmerkelijke posities…

In de grootse finale in Koninklijk Theater Carre betreden – behalve de hierboven genoemde Compagnie Newa, Double V Latin en The Ringmasters – de volgende acts de piste: Michael van Beek (Nederland), Martin en Mariëlle – (Nederland), Vik en Fabrini (Brazilië), Delilah (Amerika), Jean Passos (Brazilië), Gameboyz! (Nederland) en Elena Gibson (Engeland).

Michael van Beek (26): Al jaren treeft hij op op grote festivals en met befaamde gezelschappen zoals theatergroep ‘Ish’; en werd hij in het verleden nummer één Basketball Freestyler of Europe.

Martin (32) en Mariëlle (36): Dit duo laat acrobatiek, flexibiliteit, dans, snelheid en sensatie vlekkeloos in elkaar samensmelten. Martin en Mariëlle zijn momenteel te zien in de musical ‘Yab Yum’.

Vik (48) en Fabrini (48): Onder het motto ‘Never change a winning team’ vertonen deze heren al 27 jaar lang samen dezelfde ijzersterke komische ‘levende pop’-act. Ze zijn graag geziene gasten in internationale tv-shows en treden op met bekende artiesten onder wie Hans Klok.

Delilah: Ingrid (20), Geena (20), Kendall (20), Laina (21), Cassie (22), Hannah (22), Johanna (24) en Amy (24) vormen een achtkoppige acapella zanggroep uit Amerika. Zonder enige vorm van instrumentale begeleiding, met slechts hun stem, veroverden zij de harten van miljoenen mensen tijdens hun deelname aan de populaire Amerikaanse tv-show ‘The Sing Off’.

Jean Passos (31): Jean studeerde aan de Nationale Circusschool in Rio de Janeiro, en zweeft sinds 2001 door theaters en circussen met zijn spraakmakende aerial act.

Gameboyz: Floris (20), Joël (23), Thomas (26), Mohamed (26) en Herrold (24) bestaan als groep pas een jaar. Desondanks wonnen zij dit jaar de danswedstrijd ‘The Finals’ in Duitsland. Floris kennen we als winnaar van SYTYCD 2010.

Elena Gibson (35): Deze prima ballerina van het Nationale Ballet van Canada gebruikte na een ernstig auto-ongeluk, waarbij ze een aantal nekwervels brak, een paal tijdens haar revalidatie. Inmiddels is zij uitgeroeid tot wereldkampioen paaldansen. Haar finale-act bij ‘Beat The Best’ is gebaseerd op het tangonummer ‘Roxanne’ uit de film ‘Moulin Rouge’.

De grote finale van Beat The Best met Chantal Janzen zaterdag 13 oktober 2012 tussen 20.30 uur en 22.00 uur bij RTL 4.

Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2012 presenteert Kim-Lian van der Meij de resultaten van het Nationaal Televisieonderzoek.

Kim Lian van der Meij is net als Reinout Oerlemans, haar co-host bij Strictly Come, te zien op het Televizier-Ring Gala. Ze trekt het land in om tv-persoonlijkheden te verrassen met bijzondere onderzoeksresultaten.
Chantal Janzen best gekleed

We kunnen alvast verklappen dat Kim-Lian bij Chantal Janzen langsgaat. Het Nederlandse publiek vond Chantal Janzen namelijk de best geklede televisievrouw van afgelopen seizoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten