maandag 22 juni 2009

Avro presenteert: Op zoek naar Freek Bartels… met Chantal Janzen


De AVRO brengt op zaterdag 20 juni het tv-programma ‘Op zoek naar Freek…met Chantal’, een zoektocht naar Freek Bartels, de winnaar van ‘Op zoek naar Joseph’.

Daarin werd de hoofdrolspeler gezocht voor de musical ‘JOSEPH and the amazing technicolor dreamcoat’.

Acht maanden na zijn overwinning zoekt Chantal Janzen Freek op in zijn geboortestad Tilburg, daar waar zijn liefde voor theater begon. Samen brengen zij een bezoek aan het conservatorium waaraan Nederlands nieuwste musicalster studeerde en de plaatselijke schouwburg waar hij als 16-jarige een bijbaantje had.

Ook volgt Chantal Janzen hem uitgebreid backstage bij de musical Joseph. Tevens haalt zij jeugdherinneringen op met zijn ouders. Verder komen alle hoogtepunten van ‘Op zoek naar Joseph’ nóg eens voorbij.
Tot slot nemen Chantal en Freek een kijkje bij de repetities van het Musical Awards Gala. Daar ontmoeten zij de finalisten van ‘Op zoek naar Mary Poppins’.

‘Op zoek naar Freek…met Chantal Janzen’: zaterdag 20 juni, AVRO, Nederland 1, 21.15 uur.
Het gaat Freek Bartels voor de wind. De jonge musicalster, die eind vorig jaar Op zoek naar Joseph won en sindsdien de hoofdrol speelt in Joseph and the technicolor dreamcoat, is genomineerd voor een award op het Musical Awards Gala van dit jaar.

Of Freek ook echt de award voor Beste mannelijke hoofdrol in een grote musical voor concurrenten Antonie Kamerling, Henk Poort en Willem Spaaij wegkaapt, gaan we aanstaande maandag (8 juni) zien.

Hoe de Musical Awards ook voor Freek aflopen, krap twee weken later zien we 'Joseph' weer terug op tv. In het eenmalige programma Op zoek naar Freek... Met Chantal Janzenl gaat de AVRO-presentatrice terug naar de roots van Freek.

Chantal Janzen zoekt Freek op in zijn geboorteplaats Tilburg, waar zijn liefde voor theater ooit begon. "Samen brengen zij een bezoek aan het conservatorium waaraan Nederlands nieuwste musicalster studeerde en de plaatselijke schouwburg waar hij als 16-jarige werkte", aldus de AVRO.

Daarnaast is Chantal Janzenl ook backstage bij de musical Joseph and the technicolor dreamcoat en praat ze bij met de ouders van Freek. En natuurlijk mogen ook Freeks hoogtepunten uit zijn tijd bij Op zoek naar Joseph niet ontbreken.

Acht maanden na zijn overwinning in ‘Op zoek naar Joseph’ zoekt Chantal Janzen Freek op in zijn geboortestad Tilburg, waar zijn liefde voor theater begon. Samen brengen ze een bezoek aan het conservatorium waaraan hij studeerde en de plaatselijke schouwburg waar hij als 16-jarige een bijbaantje had.

Ook volgt Chantal hem uitgebreid backstage bij de musical Joseph en haalt zij jeugdherinneringen op met zijn ouders. Verder komen alle hoogtepunten van ‘Op zoek naar Joseph’ nóg eens voorbij.

Tot slot nemen Chantal Janzen en Freek een kijkje bij de repetities van het Musical Awards Gala. Daar ontmoeten zij ook de finalisten van het nieuwe tv-programma in deze reeks ‘Op zoek naar Mary Poppins, dat na de zomer op televisie zal worden uitgezonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten