maandag 29 juni 2009

Freek Bartels verklapt geheim aan Chantal Janzen tijdens boottocht in de Amsterdamse grachten


Musicalster Freek Bartels deed altijd een beetje schemerig over zijn seksuele geaardheid, maar is nu keihard uit de kast. Tijdens boottocht in de Amsterdamse grachten Freek Bartels verklapte hij zijn geheim aan Chantal Janzen in het programma Op zoek naar Freek... met Chantal.

De winnaar van Op zoek naar Joseph en hoofdrolspeler in de gelijknamige musical: "Op mijn zestiende was ik eruit. Toen vertelde ik het mijn ouders dat ik homo was. Het was eigenlijk heel makkelijk."

De moeder van Freek (nu 22): "Nou, ik zei: 'ja dat wist ik al toen je drie was'." Samen met de vader van 'Jozef' hadden ze een boottocht met Chantal Janzen voor het AVRO-programma Op zoek naar Freek... met Chantal.

Chantal Janzen sluit Joseph af en opent hoofdstuk Mary Poppins

Het is al weer vele maanden geleden dat Freek Bartels het Avro-programma Op Zoek Naar Joseph won. Sindsdien vervulde hij de hoofdrol in de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat met verve.

De Avro heeft ook niet stil gezeten, die heeft al elf vrouwen gevonden om de volgende musical-zoektocht in te vullen: Op Zoek Naar Mary Poppins. Ter afsluiting van het Joseph-avontuur en ter voorbereiding op het Mary Poppins-spektakel komt de Avro vanavond met Op Zoek Naar Freek… met Chantal.

Chantal Janzen bezoekt Freek in thuisstad Tilburg. Samen brengen zij een bezoek aan het conservatorium waaraan Nederlands nieuwste musicalster studeerde en de plaatselijke schouwburg waar hij als 16-jarige een bijbaantje had. Ook volgt Chantal Janzen hem uitgebreid backstage bij de musical Joseph. Tevens haalt zij jeugdherinneringen op met zijn ouders. Verder komen alle hoogtepunten van Op zoek naar Joseph nog eens voorbij.2 opmerkingen:

  1. Wat een kei en wat een lekker ding!!!


    Toi Toi Toi, veel succes in de toekomst.

    BeantwoordenVerwijderen