donderdag 16 juli 2009

Chantal Janzen in Villa Felderhof met Frits Barend en Rik Felderhof


In NCRV’s Villa Felderhof aan de Côte 'd'Azur ontvangt gastheer Rik Felderhof deze week musicalster Chantal Janzen en journalist Frits Barend.

Frits en Chantal Janzen hebben een sterke chemie samen: in deze aflevering wordt er bijzonder veel gelachen. Samen bestieren ze menig col op de fiets, geeft Chantal Frits aquagymles, duikt Chantal Janzen in bikini het zwembad in en bezoeken ze de markt om hoeden te kopen. “Gaat dat alle dagen zo door dat jij ons vragen stelt, Rik?”



Tijdens de gesprekken die Rik met zijn gasten heeft, komt er een diversiteit aan onderwerpen aan bod. Chantal praat over haar jeugd en er is te horen waarom haar moeder haar een eng kind vond. Ze vertelt over haar grote succes op de bühne, haar liefdes, haar bijzondere band met haar ouders en de helden van vroeger.



Frits vertelt over zijn jeugd als opstandig kind, de armoede vroeger, zijn joodse achtergrond en de warme band met kinderen en kleinkind: “Ik heb me altijd voorgenomen: ik zal het anders doen dan mijn vader.” Ook vertelt hij anekdotes over zijn lange televisiecarrière.

Kortom, het was volgens Chantal Janzen een fantastische tijd in Villa Felderhof.


























Geen opmerkingen:

Een reactie posten