woensdag 26 augustus 2009

Chantal Janzen presenteert AVRO's Televizier-Ring Gala 2009

Chantal Janzen zal ook dit jaar het Gouden Televizier-Ring Gala presenteren. Dat maakt de Avro woensdag bekend.

Vorig jaar viel de sexy babe Chantal Janzen ook al in voor Frits Sissing, die de voorgaande twee jaar de presentatie van de liveshow voor zijn rekening had genomen.

Sissing moest vorig jaar verstek laten gaan omdat hij was genomineerd voor het programma Op zoek naar Evita. Ook dit jaar heeft de tv-presentator andere werkzaamheden, liet programmaleider Kees Tukker weten.

De Avro had Chantal Janzen al voor de zomer gevraagd of ze het gala nog een keer wilde presenteren. "Ze heeft het vorig jaar heel goed gedaan, met een hele eigen verfrissende aanpak", vindt Tukker.

Ook Frits Sissing kan zich hierin vinden. "Chantal heeft de vorige keer laten zien wat ze in huis heeft", vertelde Sissing. Volgens hem heeft ze 'gewoon de juiste hoeveelheid glamour en humor voor deze job'. Naar eigen zeggen voelt hij geen enkele wrok. "Ik draag met alle liefde het stokje aan haar over".

De 44e editie van het gala van de Gouden Televizier-Ring wordt op 23 oktober live uitgezonden door de Avro op Nederland 1.

Chantal Janzen presenteert de 44ste editie van het Gouden Televizier-Ring Gala. AVRO Programmaleider TV Kees Tukker: “De AVRO heeft Chantal Janzen al voor de zomer gevraagd het gala te presenteren;

ze heeft het vorig jaar met een eigen, verfrissende aanpak heel goed gedaan. Frits Sissing heeft momenteel andere werkzaamheden, zowel op televisie, radio als in het theater’’.

Frits Sissing heeft het gala de afgelopen jaren gepresenteerd. Vorig jaar moest hij verstek laten gaan vanwege de nominatie van Op zoek naar Evita, dat hij ook presenteerde. ‘’Chantal heeft vorig jaar laten zien dat ze een hele fijne en frisse aanpak in huis heeft voor het gala.

Dat deed Chantal Janzen fantastisch en ze heeft gewoon de juiste hoeveelheid glamour en humor voor deze job. Ik draag dan ook met alle liefde het stokje aan haar over. In het najaar ben ik druk voor zowel de AVRO als in het theater met de voorstelling Sonneveld voor Altijd.” aldus Frits Sissing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten