maandag 10 augustus 2009

Doutzen Kroes opvolgster van Chantal Janzen als meest sexy vrouw van Nederland


Wat de lezers van de Telegraaf betreft verdient supermodel Doutzen Kroes de kroon in de race om de meest sexy vrouw van 2009.

Doutzen staat met maar liefst 63% van de stemmen op de eerste plaats in onze poll.

Yolanthe Cabau van Kasbergen, die de titel van FHM's meest sexy vrouw al zo vaak won dat ze zich vorig jaar terugtrok om een ander (Chantal Janzen) ook eens te laten winnen, wordt tweede. Zij kreeg maar 14% van de stemmen...

Rocker Anouk kreeg van onze lezers 12% van de stemmen en Gigi Ravelli moet het doen met een magere 11%.

De officiële winnares wordt op 8 september bekendgemaakt tijdens FHM's 100 Sexiest Night.

Topmodel Doutzen Kroes, die dit jaar de Lifetime Achievement Award van de Dutch Model Awards in ontvangst heeft genomen, is in de race voor de titel 'Meest Sexy Vrouw van Nederland'. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het tijdschrift FHM.

Naast Kroes maken ook actrice Jennifer Hoffman, zangeres EliZe, actrice Gigi Ravelli, hockeyster Ellen Hoog, DJ Korsakoff, playmate Ancilla Tillia, presentatrice Suzanne de Jong, zangeres Anouk en actrice/presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen kans op de titel. Cabau van Kasbergen kreeg de titel in 2006 en 2007.

De uitslag wordt bekendgemaakt in september. Musicalster en presentatrice van 'Wie is mijn Ex' Chantal Janzen werd in 2008 verkozen tot 'Meest Sexy Vrouw van Nederland'.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten