zaterdag 5 november 2011

Wicked ster Chantal Janzen: 'Jim Bakkum kan lekker zoenen'


Wicked ster Chantal Janzen: 'Jim Bakkum kan lekker zoenen'

Actrice Chantal Janzen speelt momenteel de hoofdrol van heks in de musical Wicked en het zoenen van tegenspeler Jim Bakkum behoort voor haar tot de hoogtepunten.

Dit onthult de blonde sexy hoofdrolspeelster vrijdag aan 100%NL. Chantal Janzen vindt de zoenscènes met Jim één van de leukste onderdelen van de musical. En de uit Egmond afkomstige musicalacteur speelt zijn rol niet onverdienstelijk. Jim scoort bij de blondine een dikke acht als het om zoenen gaat.

Helaas voor Jim is er altijd baas boven baas. Haar man, Marco Geeratz, krijgt een dikke tien voor zijn zoenkunsten.

Over ‘de rest’ van musical is Chantal Janzen ook zeer te spreken. “Het is een spectaculaire show met veel special effects en mooie kostuums. Veel vrouwen zullen jaloers zijn. Nadeel is alleen dat het podium soms heel erg glad wordt waardoor er af en toe iemand onderuit gaat.”

Wicked beleeft zondag de musical-galapremière van het jaar.

Jim Bakkum staat als Fiyero naast Chantal Janzen Janzen in de musical Wicked.

Je pakt het wel groots aan, acteren naast ‘de’ musicalster uit Nederland.
Ja, ik ken Chantal Janzen al een aantal jaar en vind haar super. Ze is een grootheid in de musical en tegenwoordig ook op tv. Ze wordt alleen maar groter, dat vind ik leuk om te zien.

Vind je ’t niet eng?
Nee, alleen maar leuk. Het is niet eng omdat ik Chantal Janzen al heel lang ken. We lachen veel, het is gezellig. Niet eng.

Wicked

• In de Hollandse Wicked spelen onder meer Willemijn Verkaik, Chantal Janzen, Jim Bakkum, Pamela Teves en Bill van Dijk.
• Vaste heksenvervangsters zijn Renée van Wegberg (groen) en Céline Purcell.
• Wereldwijd zagen 30 miljoen mensen sinds 2003 het verhaal over de ongelooflijke vriendschap tussen de goede en de valse heks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten