maandag 6 februari 2012

Hoogtevrees nekt musicalster Chantal Janzen, reikt wel Ronald McDonald Vrijwilligers Award uit


Hoogtevrees nekt musicalster Chantal Janzen, reikt wel Ronald McDonald Vrijwilligers Award uit

Ze is al bang op een hoge ladder, dus gezellig skydiven met haar collega's zat er voor Chantal Janzen niet in.

Wicked ging Indoor Skydiven zonder Chantal Janzen

Terwijl o.a. Jim Bakkum en Willemijn Verkaik uit de cast van Wicked vrolijk rondzweefden, hield Chantal Janzen beide benen op de grond. Ze heeft enorme last van hoogtevrees.

Er gingen geruchten dat de musicalster niet mee wilde doen omdat ze in verwachting zou zijn. Collega Jim helpt de geruchten via twitter de wereld uit: Lieve mensen, heb net nog sushi met haar gegeten, Chantal Janzen is niet zwanger...

De musical Wicked vierde de 100e voorstelling en daarom ging de cast “lachen om zwaartekracht”. Het was voor Chantal Janzen dus niet zo grappig...

Chantal Janzen reikt Ronald McDonald Vrijwilligers Award uit

Na afloop van de musical Wicked heeft hoofdrolspeelster Chantal Janzen de Ronald McDonald Kinderfonds Vrijwilligers Award uitgereikt. Chantal, die ambassadeur is van het Ronald McDonald Kinderfonds, deed dat samen met Jo Sempels, algemeen directeur van McDonald’s Nederland. De 14-jarige Demi van Es en haar oma Olga Siepman van Ronald McDonald Huis Den Haag werden door de ruim 1.500 aanwezigen in het AFAS Circustheater uitgeroepen tot winnaar. De middag werd gepresenteerd door Chazia Mourali.

Met de uitreiking van deze Award door Chantal Janzen bedankt McDonald’s – ruim 30 jaar hoofdsponsor van het Kinderfonds – alle vrijwilligers voor hun onmisbare werk en inzet in het afgelopen jaar. Demi is juniorambassadeur van Ronald McDonald Huis Den Haag en heeft een drukke agenda. Zij werkte mee aan een film, nam een lied op met Ernst (van Ernst en Bobbie) en vertelt haar persoonlijke verhaal aan sponsoren. Oma Olga is al jaren vrijwilliger. Demi is zelf ziek en haar familie is meerdere malen in Ronald McDonald Huis Den Haag verbleven. “Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is dat je ouders dichtbij zijn als je ziek bent”, aldus Demi na afloop. Tijdens de musical Wicked, die de vrijwilligers werd aangeboden door het Ronald McDonald Kinderfonds, konden alle aanwezigen stemmen op vijf finalisten. Jo Sempels, algemeen directeur McDonald’s Nederland: “Wij zijn er zeer trots op en vinden het heel bijzonder dat zoveel mensen zich vrijwillig inzetten voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers, Vakantie- en Sportlocaties. Dankzij de 1.500 vrijwilligers kan een helpende hand worden geboden aan gezinnen met een ziek of gehandicapt kind.

Elk jaar organiseert McDonald’s daarom de Vrijwilligers Award om deze vrijwilligers te bedanken voor hun onmisbare werk en inzet van het afgelopen jaar.” Aan de Vrijwilligers Award is een cheque ter waarde van 7.500 euro verbonden. Jo Sempels was tijdens de uitreiking door Chantal Janzen echter zo onder de indruk van het verhaal van Demi, dat hij het bedrag spontaan verdubbelde naar 15.000 euro. De winnaars mogen het bedrag met alle collega-vrijwilligers van Ronald McDonald Huis Den Haag besteden aan een dagje uit naar keuze met elkaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten