zaterdag 19 april 2014

Chantal Janzen en Tijl Beckand pakken BN'ers harder aan in nieuw seizoen De Jongens Tegen de Meisjes


Chantal Janzen en Tijl Beckand pakken BN'ers harder aan in nieuw seizoen De Jongens Tegen de Meisjes

Chantal Janzen en Tijl Beckand pakken de bekende Nederlanders harder aan in het nieuwe seizoen van De Jongens Tegen de Meisjes. "De vorige seizoenen kwamen de deelnemers er makkelijk vanaf", zegt het presentatieduo tegen NU.nl.

"Dit seizoen moeten ze echt aan de bak. We hebben een aantal nieuwe moeilijke spellen geïntroduceerd, zodat het voor de deelnemers ook minder leuk kan worden om mee te doen", zegt Beckand.

"Zo vloog het haar van een deelnemer in de fik tijdens het aansteken van een barbecue en hapte iemand in de talkpoeder bij het verschonen van een luier."

Voor het nieuwe seizoen is weer een blik bekende Nederlanders opengetrokken. Vaak komen bekende stellen langs.  "We halen de mensen uit hun comfortzone. Kijkers vinden het leuk om bekende mensen op een andere manier te zien."

Zo komen onder andere René Froger, Loretta Schrijver en Froukje de Both langs. "Ik heb Loretta tijdens een van onze nieuwe spellen hele gekke dingen zien doen", lacht Chantal Janzen.

Voetbalaflevering

Ook is er dit seizoen in aanloop naar het WK een speciale voetbalaflevering met onder andere John de Wolf en voormalig voetbalvrouw Olcay Gulsen.

Zoals de naam al doet vermoeden, is De Jongens Tegen de Meisjes een geslachtsstrijd. Een team van vrouwen en een team van mannen voeren opdrachten uit en aan het eind van de uitzending blijkt welk geslacht het sterkste is. Beckand en Janzen nemen zelf ook deel aan de opdrachten.

Keihard

"Tijl en ik gaan er soms keihard in en proberen elkaar zo hard mogelijk aan te pakken. Ik hoef me bij hem niet in te houden, hij kan het toch wel hebben", vertelt Chantal Janzen. “Na drie seizoenen is er nog altijd geen duidelijke winnaar. We zijn gewoon even sterk."

Daar is Beckand het niet mee eens. "Ik vind dat de mannen sterker zijn, maar dat moet je er niet inwrijven bij de vrouwen. Dan gaan ze zuur doen. Wij verliezen soms met opzet om het vriendelijk te houden."

Vijanden

"Tijdens het spel zijn we vijanden, maar daarnaast maken we samen een programma. Ik voel dat onze samenwerking steeds beter verloopt. Chantal Janzen lijkt onderkoeld, maar weet altijd scherp uit de hoek te komen en dat kan soms hard aankomen."

"We hebben echt een klik", beaamt Chantal Janzen. "Werken met Tijl voelt geen moment als werk. Er zijn natuurlijk wel verschillen. Ik heb het technisch iets beter op orde, hij praktisch. Hij maakt altijd wel een kleine vergissing, daarom is hij altijd blij als ik ook een foutje maak. Dan kan hij dat bij me inwrijven."

Voor het eerst wordt het programma in april uitgezonden. "Dat brengt wat extra spanning met zich mee", zegt Beckand. "De concurrentie van andere programma’s is groter nu we eerder in het voorjaar te zien zijn. Ik ben erg benieuwd hoe we het gaan doen."

De Jongens Tegen de Meisjes met Chantal Janzen is vanaf zaterdag 19 april 2014 te zien om 20.35 uur bij RTL 4

Liegen nieuw onderdeel De Jongens tegen de Meisjes

Het  vierde seizoen van De Jongens tegen de Meisjes begint vanavond op RTL 4 en voor de gelegenheid is een nieuwe pers foto gemaakt. Eentje waarbij Tijl Beckand heel sexy en macho topless en naakt zijn shirt uitdoet, terwijl Chantal Janzen zich hult in een spannend kinky pakje. Het moet de strijd der seksen uitbeelden, want dat is waar het amusement om draait. Niet alleen de persfoto is nieuw, ook zijn er nieuwe onderdelen bedacht bij De Jongens tegen de Meisjes.

Zo is te zien hoe het is gesteld met de mondvaardigheid van de spelers. Lukt het om zo snel mogelijk een opdracht uit te voeren zonder handen maar alleen met hun mond? In De Grootste Leugenaar wordt duidelijk wie er beter kunnen liegen: de jongens of de meisjes? Chantal Janzen en Tijl kiezen om de beurt een doos uit en moeten de leden van het andere team om de tuin leiden.

In de eerste aflevering verwelkomt Chantal Janzen de mooie bekende Nederlandse vrouwen Tess Milne, Froukje de Both en Celine Purcell in haar team en neemt Tijl het samen met Jeffrey Wammes, Teun Kuilboer en Oren Schrijver tegen hen op.