woensdag 8 december 2010

Nederlandse man wil het liefste een ritje maken in droomauto met Chantal Janzen!

Het is weer december, en dus weer tijd voor allerlei(onzinnige) onderzoeken.
De Nederlandse man wil het liefste een ritje maken in een droomauto met Chantal Janzen!

Zo wil Eén derde van de Nederlandese mannen blijkbaar liever een droomauto dan een droomvrouw, behalve dan als de droomvrouw actrice, presentatrice en musicalster Chantal Janzen is.

Dit blijkt uit onderzoek van Sony PlayStation. Driekwart van de ondervraagde mannen noemen zichzelf een autoliefhebber. Bijna een kwart van de mannen (24%) praat zelfs geregeld tegen hun auto. Over het algemeen zijn mannen meer dan tevreden met hun huidige auto. Gemiddeld geven zij hun auto een rapportcijfer van 8.

Ruim twee op de tien Nederlandse mannen (22%) laten hun vrouw of vriendin het liefst niet in hun auto rijden. Vooral oudere mannen lijken hier bezwaar tegen te hebben. Hoe ouder mannen zijn, hoe minder vaak ze hun vrouw of vriendin in de auto laten rijden. Bij het kopen van een nieuwe auto zijn de mannen wat flexibeler. De meeste mannen laten hun eega namelijk meebeslissen.

Toch nog 17% van de respondenten gaf aan dat hun partner niets in te brengen heeft bij de aankoop van een nieuwe bolide. Ook eenmaal op de weg kunnen partners het niet altijd even goed met elkaar vinden (48%). Meest voorkomende oorzaak van ruzie in de auto is commentaar van de bijrijder op de rijstijl van de bestuurder (22%). Ook het traditionele kaartlezen (weg wijzen, navigeren) is regelmatig (14%) oorzaak van ruzie en irritatie.

De Nederlandse man zou het liefste een ritje willen maken met Chantal Janzen. Presentatrice Wendy van Dijk en model Doutzen Kroes zijn ook geliefd onder de respondenten. Meer dan de helft van de Nederlanders beweert weleens seks te hebben gehad in een auto. Overigens vinden de meeste mannen hun auto geen babe-magnet. Hoewel de meeste mannen erg tevreden zijn over hun auto, ziet slechts 7% hun bolide als lokkertje voor de dames.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten