zondag 6 februari 2011

Chantal Janzen in de jury bij Op zoek naar Zorro


De recent vertrokken actrice/presentratice van de AVRO, die nu schittert in de muscial Pattycoat, zal komende zaterdag als gast jury aanschuiven bij het programma Op zoek naar Zorro. We hebben het natuurlijk over Multi talent Chantal Janzen. Met haar kennis en achtergrond voor musicals, zal Chantal Janzen prima uit de voeten kunnen tijdens de talentshow voor de hoofdrol van Zorro in de gelijknamige musical.
Opvallend is wel dat Chantal Janzen zojuist is vertrokken bij AVRO en naar RTL gaat. Misschien is dit nog een laatste klusje voor haar bij de AVRO. In ieder geval vinden we het hartstikke leuk dat Chantal Janzen komende zaterdag de jury komt versterken. Dan strijden nog vijf Zorro’s voor de hoofdrol.
Nu Brigitte Heitzer alterneert in Petticoat, kan Chantal Janzen zich ook even met andere dingen bezig houden. Woensdag overhandigde ze nog het eerste exemplaar van de cd van de musical Toon.
 
En vanavond zoekt ze mee naar Zorro als gastpannellid. In de kwartfinale van Op zoek naar Zorro zal niemand minder dan Chantal Janzen het Op Zoek naar Zorro panel versterken. "De jongens hebben stuk voor stuk prachtige stemmen maar het gaat om het totaalpakket.
 
Dus, hoe zijn de jongens als ze klaar zijn met hun nummer? Wat is hun algehele uitstraling en energie? Hoe praten ze erover in een interview? Dat moet allemaal kloppen. Het publiek moet immers een kaartje voor jou willen kopen, en je moet ze na afloop meer dan enthousiast naar huis kunnen sturen! Ik ben in ieder geval heel graag hun publiek zaterdag!"
Aanstaande zaterdag vindt er weer een ronde plaats van "Op zoek naar Zorro". In deze uitzending zal weer een kandidaat afvallen en gaat deze jacht naar Zorro verder met nog slecht 4 kandidaten. Chantal Janzen zal deel uitmaken van het panel van deze ronde.
De volgende nummers worden gezongen:
Opening : Mash up van Love don’t let me go/Can’t get you out of my head / Love fool
Opening Resultshow: I was made for loving you
Sing off : De winnaar krijgt de macht
En de eerste helft van de solo’s:
Mischa - Ladies choice
Ruud - Koning Flipper
Tommie - I don’t wanne miss a thing
Roman - On the wings of love
Dennis - Footloose
Deze nummers zijn door Erwin van Lambaart en Pia Douwes gekozen. Ook Willem Nijholt heeft nummers uitgezocht. Welke dit zijn, is nog niet bekend. Elke potentiële Zorro zal 2 solonummers zingen
Aanstaande zaterdag is Mathijs Pater gastpresentator tijdens "Op zoek naar Zorro Backstage! ". Samen met Soundos gaat hij de studio in en spreekt hij onder andere met de Zorro´s en gastpanellid Chantal Janzen. Wieneke Remmers en Eefje Thomassen zijn te gast!
Actrice, presentatrice en musicalster Chantal Janzen zal aanstaande zaterdag als gastjurylid optreden in ‘Op zoek naar Zorro’. Dat onthulde de 31-jarige blondine eerder deze week in de ‘Madiwodovrijdagshow’ van Paul de Leeuw.
Zelf schitterde Chantal Janzen eerder al in onder meer de musicals ‘Saturday night fever’, ‘Beauty and the beast’ en ‘Tarzan’. Momenteel staat ze nog op de planken met de speciaal voor haar geschreven musical ‘Petticoat’. Later dit jaar zal Chantal Janzen naast Jim Bakkum te zien zijn in ‘Wicked’, waarin ze de Goede heks van het Noorden speelt.
Ook muzikaal kan de musicalster haar steentje bijdragen aan het adviseren van de ‘wanna be’-Zorro’s. Niet alleen in haar musicals, maar ook in het AVRO-programma ‘Chantal@Avro.nl’ zong ze de sterren van de hemel. Daarnaast had ze nog een top tien-hit met het nummer ‘Vecht mee’, dat ze samen met rapper Yes-R eind 2008 zong ter ondersteuning van KWF Kankerbestrijding.
Extra saillant is natuurlijk dat Chantal Janzen uitgerekend eerder dit jaar na een dienstverband van drie jaar opstapte bij de AVRO, om voor eenzelfde periode te tekenen bij RTL 4. Vanaf 1 maart is ze officieel in dienst van de commerciële zender en dus zal het juryschap bij ‘Op zoek naar Zorro’ waarschijnlijk voorlopig haar laatste optreden in een AVRO-programma zijn.
Naast Chantal Janzen wordt de jury weer als vanouds gevormd door voorzitter Erwin van Lambaart, Pia Douwes en Wim Nijholt. Er zijn met Dennis de G., Mischa, Roman, Ruud en Tommie nog vijf potentiële Zorro’s over. Het publiek en de jury zullen de kandidaten deze week op maar liefst twee solo’s beoordelen. Onder andere nummers van Aerosmith en Frans Halsema zijn in geheel nieuwe versies te horen. Frits Sissing neemt opnieuw de rol van presentator op zich.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten