zondag 22 november 2009

Chantal Janzen brengt Disney-magie tot leven in Lieve Paul de Leeuw


Chantal Janzen brengt Disney-magie tot leven in zaterdag 'Live' uitzending van VARA's Lieve Paul de Leeuw.

Ongegeneerd meezingen met de allergrootste Disney-hits, wie wil dat nu niet? In het nieuwe theaterconcert van Joop van den Ende Theaterproducties, genaamd Disney's Musical Sing-a-Long, is dit mogelijk.

De cast van de nieuwste Disney-theatershow start in oktober met een tour door het land en herbergt musicalsterren als Chantal Janzen, Stanley Burleson, Jamai Loman en Casey Francisco.

Disney's Musical Sing-a-Long is een wervelend en vrolijk theaterconcert dat een mengeling van film- en musicalhits brengt. Stanley Burleson: 'We husselen met z'n vieren nummers uit verschillende Disney-musicals en -films door elkaar.' Klassiekers uit onder andere High School Musical, The Lion King en Mary Poppins passeren de revue.

Meezingen is zoals gezegd een essentieel onderdeel van het concert. Chantal Janzen: 'Vaak is het heel irritant als je bij een musical zit en Kees uit Appelscha zit naast je mee te blèren, maar in deze show is meezingen juist de bedoeling!'

De bijzondere wereld van Disney en de warme sfeer van het Schaffelaartheater zorgen voor een prachtig en intiem concert. Populaire liedjes uit tekenfilms en grote musicalhits worden door topsolisten gezongen onder begeleiding van een live-band.

Meezingen met Chantal Janzen is een vereiste bij deze show en gaat vanzelf door projectie van liedteksten in het decor. Vrolijke meezingmedleys, meeslepende ballads met een knipoog naar het volwassen deel van het publiek zorgen voor een gevarieerde voorstelling voor jong en oud. Laat u meeslepen door de magie van Disney en brul mee met Disney's Musical Sing-a-Long!

De Kleine Zeemeermin, Beauty and the Beast en The Wiz. Dit is slechts een kleine greep uit de
allesomvattende muzikale Disney-schatkist. Chantal Janzen, Jamai Loman, Stanley Burleson en Casey Francisco zorgen voor een spetterende meezingmiddag in het Schaffelaartheater.
De intimiteit van deze theaterzaal en de magie van Disney zorgen voor een sprookjesachtige voorstelling voor jong en oud!
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen