zaterdag 28 november 2009

'Weten Zij Veel' ster Chantal Janzen verlengt contract bij AVROChantal Janzen heeft haar contract bij de AVRO verlengd. De presentatrice blijft tot januari 2011 verbonden aan de omroep.

Dat heeft de AVRO bekend- gemaakt. Chantal Janzen presenteert voor de omroep programma’s als Wie is mijn Ex?, het Gouden Televizier-Ring Gala, de Musical Sing-a-Long en het nieuwe Weten Zij Veel.

“De AVRO maakt mooie grote liveprogramma’s en ik vind de spanning van grote livepresentaties geweldig en heel leuk om te doen“, zo laat Chantal Janzen weten.

Sinds 2007 presenteert Chantal Janzen diverse programma voor de AVRO. AVRO-directeur Willemijn Maas: “Wij zijn zeer gelukkig met Chantal en met haar keuze om zich voor de komende twee jaar aan de AVRO te verbinden.

Chantal Janzen is een talentvolle presentatrice, een gedreven vakvrouw en een belangrijke lid van ons AVRO presentatorenteam. Het is mooi dat we onze samenwerking de komende jaren verder kunnen ontplooien en dat we haar als hèt gezicht van een aantal prachtige AVRO-programma’s zullen inzetten.”

Chantal Janzen is ook te zien in de AVRO outdoor en TV campagne ‘Op zoek naar…’ waarin zeven prominente AVRO-presentatoren vertellen naar welke inspiratie zij het komend televisie seizoen op zoek naar zijn.

Programmaleider Kees Tukker: “Chantal is een groot talent en we vinden het fantastisch dat we onze samenwerking verder kunnen uitbouwen.“Geen opmerkingen:

Een reactie posten