vrijdag 18 december 2009

Chantal Janzen presenteert Gouden Loeki's eenmalig voor de TROS


AVRO-gezicht Chantal Janzen maakt een eenmalig uitstapje naar de TROS. Op 18 december presenteert ze voor die omroep de verkiezing van de Ster Gouden Loeki. Dat meldt RTL Boulevard. Het Nederlandse publiek kiest dit jaar alweer voor de vijftiende keer haar favoriete televisiecommercial van het afgelopen jaar in de televisieshow.

Vorig jaar werd de Gouden Loeki-show gepresenteerd door Caroline Tensen. De jaren daarvoor verzorgde Reinout Oerlemans de presentatie. Nu gaat Chantal Janzen hier een succes van maken.

De televisieprijs voor de beste reclame wordt dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt. Vorig jaar werden de Gouden Loeki's gepresenteerd door Caroline Tensen.

Chantal Janzen is niet aan haar proefstuk toe, recentelijk presenteerde ze nog zeer verdienstelijk het Gouden Televizier-Ring Gala.

Grote awardshows presenteren is dus wel aan sexy blondine Chantal Janzen besteed. Ze heeft het Gala van de Televizier-ring weten te pimpen van een oubollig evenement tot een programma dat onderhoudend en plezierig is om naar te kijken.

En hoewel Yolanthe Cabau van Kasbergen eerder dit jaar het Harpengala heel verdienstelijk presenteerde, heeft de Tros toch gekozen voor Chantal Janzen voor de presentatie van de Gouden Loeki.

De Gouden Loeki wordt uitgereikt aan de beste tv-reclame van het afgelopen jaar. Het is de 15de keer dat het beeldje wordt uitgereikt. Tros Radar reikt voorafgaand aan de tv-prijs de Loden Leeuw uit voor de slechtste reclame en irritantste BN’er in een commercial.
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen