zaterdag 26 december 2009

Chantal Janzen presenteert Kerstgala met een boodschap bij de AVROChantal Janzen presenteert Kerstgala met een boodschap bij de AVRO.

De AVRO zendt op kerstavond van Nederland 1 het Musical Kerstgala uit, in samenwerking met Plan Nederland.

Een gezellige avond op televisie vol kerstbomen, muziek en bekende musicalsterren, belooft de omroep. In een sprookjesachtig decor presenteert engel Chantal Janzen een groot aantal musical-artiesten.

Bij knappe engel Chantal Janzen komen onder andere Simone Kleinsma, Mariska van Kolck, Ellen Evers, Stanley Burleson, Kim-Lian van der Meij, Casey Francisco, Freek Bartels, Jamai Loman en de Mary Poppins kandidaten.

Zij nemen je mee in een prachtig Kerstverhaal, het Meisje met de Zwavelstokjes. Zij zingen onder begeleiding van het live-orkest van Fluitsma en van Tijn bekende Kersthits.

Het belooft een warme, sprankelende Kerstshow te worden, maar naast alle gezelligheid kent deze avond ook een serieuze boodschap, meldt de woordvoerder.

Chantal Janzen zelf zegt: Het wordt geen zielige show hoor. Tijdens de anderhalf uur durende uitzending zal er aandacht worden gevraagd voor de campagne Because I am a Girl van Plan Nederland.

Deze actie richt zich op meisjes in ontwikkelingslanden, die het vaak veel slechter hebben dan jongens. Ze worden miskend, mishandeld en misbruikt, alleen omdat ze meisje zijn.

Maar dat verandert als meiden dezelfde onderwijskansen krijgen als jongens, want dan zijn ze weerbaarder en hebben ze meer mogelijkheden, aldus Chantal Janzen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten