donderdag 23 juni 2011

Chantal Janzen presenteert Saturday Night Fever op RTL

Chantal Janzen presenteert Saturday Night Fever op RTL.
Chantal Janzen gaat voor RTL 4 het muziekprogramma Saturday Night Fever presenteren. De tv-show, waarin een hoofdrolspeler voor de musical Saturday Night Fever wordt gezocht, gaat van start op zondag 27 november. Dat heeft RTL 4 laten weten.
 
Saturday Night Fever is de opvolger van de Op Zoek Naar-series, die Frits Sissing de afgelopen jaren presenteerde voor de AVRO. “Met veel plezier kijk ik ernaar uit om deel te zijn van dit nieuwe televisieprogramma“, zo laat Chantal Janzen weten.
Zelf had Chantal Janzen tien jaar geleden in Saturday Night Fever haar eerste grote hoofdrol. “Ik weet dus zeker dat het een zinderende show wordt waarin de coachteams actief betrokken zijn bij de deelnemers en het beste in hen naar boven gaan halen.”
Saturday Night Fever telt in totaal zes afleveringen.
Chantal Janzen doet Sunday Night Fever voor RTL 4.
RTL 4 gaat zijn zoektocht naar musicaltalent zoals verwacht op de zondagavond uitzenden. Vanaf eind november is Sunday Night Fever te zien, gepresenteerd door Chantal Janzen. Het programma kan als de opvolger van Op Zoek Naar… van de Avro worden gezien, alleen dan ‘sneller en meer RTL 4′. De winnaar krijgt de hoofdrol in Saturday Night Fever.
“Zes weken lang trekken de deelnemers alle registers open om hun coaches én het Nederlands publiek te overtuigen van hun zang-, dans- en acteercapaciteiten”, meldt RTL. “Tegelijkertijd worden de deelnemers op de proef gesteld met loodzware, fysieke opdrachten. De winnaar die in de voetsporen van John Travolta treedt, moet immers ook conditioneel in topvorm zijn om avond na avond zijn performance neer te kunnen zetten.”
In de eerste aflevering wordt uit alle aanmeldingen het aantal kandidaten teruggebracht naar twaalf door twee teams van drie nog niet bekendgemaakte coaches. In vijf liveshows moet dan duidelijk worden wie van de twaalf kandidaten (verdeeld over twee teams) wint.
Chantal Janzen: “Met veel plezier kijk ik ernaar uit om deel te zijn van dit nieuwe televisieprogramma, vooral omdat ik zelf tien jaar geleden in deze musical mijn eerste grote hoofdrol had. Ik weet dus zeker dat het een zinderende show wordt waarin de coachteams actief betrokken zijn bij de deelnemers en het beste in hen naar boven gaan halen.”

maandag 20 juni 2011

Chantal Janzen en Tijl Beckand in RTL kijkcijferhit 'De Jongens tegen de Meisjes' met Estelle Gullit, Quinty Trustfull en Bettina Holwerda

Chantal Janzen en Tijl Beckand in RTL kijkcijferhit 'De Jongens tegen de Meisjes' met Estelle Gullit, Quinty Trustfull en Bettina Holwerda
In de vijfde aflevering van de humoristische spelshow 'De Jongens tegen de Meisjes' van presentatoren Chantal Janzen en Tijl Beckand streden dit keer Leco van Zadelhoff, Rick Brandsteder en Jim samen met Tijl tegen het team van Chantal Janzen, bestaande uit Estelle Gullit, Quinty Trustfull en Bettina Holwerda.
Beide teams krijgen weer flink wat vragen op zich afgevuurd: Wat doen vrouwen in de file? Waar kun je beter niet over praten op een eerste date? Wat vinden mannen een grotere afknapper bij een vrouw?
 
Tattoos of piercings? Wie articuleert beter? Mannen of vrouwen? Wie heeft meer slaap nodig? Mannen of Vrouwen? Al deze vragen worden zaterdagavond beantwoord in 'De Jongens tegen de Meisjes'.
Kijkcijfer record voor Chantal Janzen en Tijl Beckand!
De RTL4-spelshow De Jongens tegen de Meisjes van Chantal Janzen en Tijl Beckand heeft zaterdagavond weer flink gescoord.
In totaal stemden 1.857.000 kijkers af op het programma met gasten Leco van Zadelhoff, Rick Brandsteder,  Jim, Estelle Gullit, Quinty Trustfull en Bettina Holwerda, en daarmee was het tot nu toe de best bekeken aflevering van het seizoen. Het programma is dan ook op de tweede plek, achter het Acht uur Journaal, te vinden van de kijkcijfer top 25, meldt Stichting Kijkonderzoek.
Ook Dit was het nieuws wist met 1.693.000 goed te scoren en is terug te vinden op plek 3. SBS was is de top 5 vertegenwoordigd met Hart van Nederland (1.267.000) en Lotto Weekend Miljonairs (1.127.000).
Nieuwe televisiehit Talpa en RTL 4 met De Jongens tegen De Meisjes
Het televisieprogramma De Jongens tegen De Meisjes van Chantal Janzen en Tijl Beckand kan na diverse weken van stijgend aantal kijkers nu wel als televisiehit voor de televisiezender RTL 4 en producent Talpa gekenmerkt worden.
De nieuwe Talpashow ging enkele weken geleden bij RTL 4 in premiere. Het programma wordt gepresenteerd door Tijl Beckand en Chantal Janzen. Het programma begon met iets meer dan 1 miljoen kijkers.
 
Zaterdagavond boekte De Jongens tegen De Meisjes met als gasten Leco van Zadelhoff, Rick Brandsteder,  Jim, Estelle Gullit, Quinty Trustfull en Bettina Holwerda een marktaandeel van 29,2 procent met de daaraan gekoppelde 1.857.000 kijkers een nieuw kijkcijferrecord.
 
Het programmaformat is niet geheel nieuw en wist op de voormalige zender Talpa nog geen miljoen kijkers te trekken met Linda de Mol en Beau van Erven Dorens. Producent Talpa haalde dit jaar het oude programmaformat weer uit de kast en verbouwde het Talpa-programma Man – Vrouw met enkele wijzigingen om tot De Jongens tegen De Meisjes. Vooral door de presentatoren Chantal Janzen en Tijl Beckand heeft het programma een frissere uitstraling gekregen.
Bij RTL 4 is De Jongens tegen De Meisjes de opvolger van het populaire programma Ik Hou van Holland als zaterdagavondshow op RTL 4. De verwachting is dat Ik Hou Van Holland en De Jongens tegen De Meisjes om beurten de zaterdagavonden van RTL 4 in de komende jaren gaan vullen. RTL lijkt met het binnenhalen van Chantal Janzen een gouden greep gedaan te hebben.
 
In de slipstream van het succes van De Jongens tegen De Meisjes van Chantal Janzen en Tijl Beckand  is ook het programma Dit Was Het Nieuws bij RTL 4 een kijkcijferhit geworden. Zaterdagavond keken 1.693.000 kijkers naar dit programma, dat noodgedwongen de overstap van publieke omroep TROS naar RTL 4 maakte.

vrijdag 10 juni 2011

Chantal Janzen in RTL Peter Van der Vorst Ziet Sterren

Chantal Janzen in RTL Peter Van der Vorst Ziet Sterren samen met Ali B.
Het lopende seizoen van Van der Vorst Ziet Sterren doet het deze weken uitstekend op de vrijdagavond van RTL 4. Leuk om te zien dat Peter van der Vorst groeit in het maken van portretten, waarbij dit seizoen vooral sterren van eigen bodem langskomen.
Onlangs kwamen er weer twee Nederlandse bekendheden voorbij: Chantal Janzen en Ali B.  Altijd lastig om zulke bekende mensen iets te ontfutselen dat ze eigenlijk niet met het volk willen delen.
Peter bezoekt Chantal Janzen thuis, waar hij ook man Marco en zoontje James ontmoet.
Chantal Janzen vertelt over de lange weg naar het succes dat ze nu op tv en in het theater heeft.
Peter reist met Chantal Janzen mee naar New York waar ze samen op Broadway backstage kijken bij de musical Wicked.
Chantal Janzen speelt een van de hoofdrollen in de Nederlandse versie die in november in première gaat.
Ook bezoekt Peter de bekendste rapper van Nederland: Ali B. Hij laat zien hoe hij zijn succesvolle bedrijf runt en thuis vertelt hij voor het eerst uitgebreid over zijn criminele verleden en zijn lichamelijke gebreken.

Peter van der Vorst naar New York met Chantal Janzen
Peter van der Vorst gaat in zijn programma 'Van der Vorst ziet sterren' samen met Chantal Janzen naar Broadway in New York, waar ze backstage kijken bij de musical Wicked. De musicalproductie is wereldwijd bezocht door 27 miljoen mensen en komt nu ook naar Nederland, met Chantal in de hoofdrol.
Chantal Janzen laat Peter ook bij haar thuis toe. De leading lady van de Nederlandse musical vertelt daar over de lange weg naar het succes dat ze nu op tv en in het theater heeft. Ook ontmoet hij thuis haar man Marco en zoontje James.

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst en heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij bekende Nederlanders als Chantal Janzen.
Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd. Van Der Vorst Ziet Sterren is het eerste programma van Paul de Leeuw's productiehuis E.V.A. Media dat op de televisie te zien is.
Afleveringen (seizoen 4)
Aflv     Uitzenddatum     Op bezoek bij
01     25 maart 2011     Linda de Mol, castleden Gooische Vrouwen en Matt Damon
02     1 april 2011     Gordon Heuckeroth, Justin Bieber en Los Angeles: The Voices
03     8 april 2011     Frans Bauer en zijn familie en Jennifer Aniston en Adam Sandler
04     15 april 2011     castleden Oh Oh Tirol en Katy Perry
05     22 april 2011     Wendy van Dijk en haar familie
06     29 april 2011     Paul Groot en Caro Emerald
07     6 mei 2011     Britt Dekker en Ymke Wieringa (Take Me Out en Echte Meisjes In De Jungle) en Waylon
08     13 mei 2011     Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis (allebei van, onder andere, Ik Hou Van Holland)
09     20 mei 2011     Heleen van Royen, Ton van Royen en Rafael Nadal
10     27 mei 2011     De Toppers en Ilse DeLange
11     3 juni 2011     Ali B en Chantal Janzen
Peter van der Vorst opent deuren die voor 'gewone stervelingen' gesloten blijven.
In Van Der Vorst Ziet Sterren komt de vaste deskundige van RTL Boulevard wekelijks thuis bij sterren als Chantal Janzen. Maar ook op de set en achter de schermen van films en series. Uiteraard verliest hij ook de wereld van de nationale en internationale royalty niet uit het oog.

vrijdag 3 juni 2011

Chantal Janzen in Carlo Boszhard bewerking Little Britain comedy 'Come Fly With me'

Chantal Janzen in Carlo Boszhard bewerking Little Britain comedy 'Come Fly With me'
Carl Boszhard kan zijn geluk niet op nu hij het groene licht heeft gekregen om een Nederlandse bewerking te maken op de Britse 'mockumentary' Come Fly With me van de makers van Little Britain.
"Het gaat over het wel en wee van een vliegveld en dat gaan wij bewerken. Ik ben zo'n ontzettende de fan van de serie. We hebben een bandje van de TV Kantine naar Engeland gestuurd en op basis daarvan hebben we toestemming gekregen", vertelt Carlo aan Albert Verlinde in RTL Boulevard.
Naast de presentator zullen Chantal Janzen, Gordon en natuurlijk Irene Moors te zien zijn.
Eerder vertelde Carlo Boszhard al, dat hij graag een nieuw tv- programma wilde maken met Chantal Janzen, nu de presentatrice is overgestapt naar RTL 4. Boszhard en Janzen waren in het verleden ook al een tv-duo. Zo maakten ze samen de Staatsloterij 100.000 Show. “Ik wil zeker weer iets met Chantal Janzen gaan doen. Chantal vindt dat ook heerlijk, maar ik moet eerst nog even afwachten wat voor plannen de omroep met haar heeft voordat ik met haar aan de slag kan“, vertelt Boszhard.
De vaste tv-partner van Boszhard blijft Irene Moors. Hij werkt nu aan een nieuw tv-format. “Dat ga ik weer samen met Irene doen. De TV Kantine is natuurlijk erg leuk, maar ik vind dat je verder moet kijken. Ik ben nu nog bezig met het verkrijgen van de rechten; daarom ga ik er niets over zeggen.”
Boszhard ligt een tipje van de sluier op. “Ik kan de fans van De TV Kantine wel verzekeren dat we weer iets zullen doen met hilarische en ontroerende typetjes.”
Nu blijkt het dus te gaan om Come Fly with Me, een van oorsprong Britse komedieserie van de makers van Little Britain. Naast Carlo Boszhard en Irene Moors hebben ook Gordon en Chantal Janzen een rol te pakken in de Nederlandse bewerking.
 
Wanneer de serie precies wordt uitgezonden, is nog niet bekend. Wel beginnen binnenkort de opnames op het vliegveld van Rotterdam.
 
Momenteel presenteert Chantal Janzen bij RTL 4 samen met Tijl Beckand het zeer succesvolle De Jongens Tegen De Meisjes.