donderdag 22 maart 2012

Chantal Janzen: Ik mág nu niet zwanger worden


Chantal Janzen: Ik mág nu niet zwanger worden

Chantal Janzen zou best nog een tweede kindje willen, maar toch waagt ze zich er niet aan. Ze blijft voorlopig doorgaan met het slikken van de pil. De reden? Haar aanstaande rol in de musical over het leven van André Hazes.

'Ik mág nu niet zwanger worden', meent de sexy blondine, die zichzelf als plichtsgetrouw omschrijft. De musical 'Hij Gelooft in Mij' gaat vanaf november in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Chantal Janzen speelt daarin de rol van Rachel Hazes, die in haar tienerjaren smoorverliefd wordt op de volkszanger.

Een belangrijke rol, aangezien het verhaal door de ogen van Rachel wordt gezien. 'Ik kan het niet maken om halverwege af te haken omdat ik moet bevallen', zegt Chantal Janzen.

Chantal Janzen en haar vriend Marco Geeratz hebben nu al een zoontje, genaamd James. De twee zouden er volgend jaar zomer pas weer aan toe komen om na te denken over meerdere kinderen.

Dan wil Chantal Janzen ook eventueel een rustpauze inlassen. 'Ik ben iemand die alles heel erg plant. En natuurlijk kun je een kindje niet echt plannen. Maar ik heb wel zélf in de hand dat ik niet zwanger kan raken.'

zaterdag 17 maart 2012

Chantal Janzen 'fabulous mama van het jaar'


Chantal Janzen 'fabulous mama van het jaar'

Chantal Janzen is uitgeroepen tot fabulous moeder van het jaar. Schrijfster Saskia Noort viel ook in de prijzen, zij won de award voor 'bestsellermoeder'.

Chantal Janzen is dus uitgeroepen tot fabulous moeder van het jaar. De prijzen werden voor de vierde keer uitgedeeld door het tijdschrift Mama.

De prijs voor mode mama van het jaar ging naar Simone van Trojen. Tania Kross valt met haar muziek in de smaak en won de prijs voor muziekmoeder van het jaar. Regina Romeijn mocht de award voor beauty mama in ontvangst nemen.

Vorig jaar werd Isa Hoes verkozen tot mama van het jaar. Ook vielen onder anderen Nance Coolen, Beertje van Beers en Marion Pauw in de prijzen.

Chantal Janzen is Mama van het Jaar
Chantal Janzen staat avond aan avond te knallen in de musical Wicked, maar thuis is ze een voorbeeldige mama voor de 3-jarige James. Daar wordt de blondine nu voor beloond.

Chantal Janzen is door tijdschrift Mama namelijk uitgeroepen tot Mama van het Jaar.

Er werd niet alleen een Mama van het Jaar benoemd, er is ook de Muziek Mama en de Mode Mama van het Jaar. Zo werd Saskia Noort de bestselling Mama of the Year en Tania Kross Muzikale Mama.

Volgens Flair is overigens Georgina Verbaan de beste moeder van 2012 en niet Chantal Janzen, want die riep de actrice vorige week al uit tot Mama van het Jaar.

zaterdag 10 maart 2012

Chantal Janzen soms ongemakkelijk door fans


Chantal Janzen soms ongemakkelijk door fans

Sommige fans bezorgen Chantal Janzen een ongemakkelijk gevoel. De 33-jarige musicalster krijgt geregeld vreemde brieven van mensen die haar adoreren.

"Lieve Chantal Janzen, mijn naam is huppeldepup, ik schrijf je om mijn oom van 45. Want die heeft zijn hele kamer vol met jou", lepelt de blondine op. "Daar word ik altijd even stil van, ik weet niet goed wat ik daarmee moet."

Ook kwam er ooit iemand bij Chantal Janzen aan de deur om haar een bijbel te geven. "Ik was er niet, mijn man heeft die toen aangenomen en ervoor bedankt", vertelt ze.

"Ik zie het maar als een aardig cadeau. Ik heb misschien in zijn ogen iets heel ergs gedaan."

Sommige moeders van fans bieden via een brief hun excuses aan. "Dan zeggen ze sorry, omdat hun kind zo vaak bij de artiesteningang staat", aldus Chantal Janzen. "Ze zeggen dan: niet dat daar iets mis mee is, maar hij is nu eenmaal een grote fan van jou."

Op haar verjaardag wordt de musicalactrice ook overladen met cadeaus. "Ook dan voel ik me ongemakkelijk. Ik denk dan: dat kost heel veel geld, hoe doen jullie dat?" Toch is Chantal Janzen blij met alle aandacht. "Het is superlief."